Πως με γάμησε ένας καλόγερος (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Γεια σας! Το σκεφτόμουνα για μέρες να το γράψω και πήρα την απόφαση. Ένα πρωί είχα πολλές καύλες… (ήθελα να πω πρώτα ότι αυτό το είχα φαντασιωθεί και πήρα την απόφαση να το επιχειρήσω).

Όπως είπα ένα πρωί είχα πολλές καύλες. Πήγα στο δωμάτιο της αδελφής μου και πήρα ένα στρινγκάκι κόκκινο με φιογκάκια. Έχω πολύ ωραία κωλάρα και γενικά έχω γυναικείο κορμί. Το φόρεσα, έβαλα και ένα τζιν κολλητό και μια μπλούζα κολλητή. Πήρα το αυτοκίνητο και πήγαινα στο μοναστήρι δεν θα το ονομάσω..

Στο δρόμο όσο το σκεφτόμουνα, τόσο καύλωνα. Καθώς έφτασα στην πύλη, είδα τόσους καλόγερους που έλιωσα από την καύλα. Έρχεται ένας καλόγερος  να με ξεναγήσει. Ήτανε τόσο όμορφος…! Μελαχρινός, ψηλός και λίγο γεροδεμένος.

Αμέσως δέχτηκα να με ξεναγήσει. Με πήγε σε διάφορα μέρη του μοναστηριού. Σε κάθε σημείο τον προκαλούσα… έσκυβα -για να δω κάτι και καλά. Εγώ το έκανα όμως για να φανεί το στρινγκ και να τον προκαλέσω.

Είδα σε μια φάση να δείχνει νευρικός αλλά εγώ εκεί…

Τέλος, μείνανε τα κελιά εκεί που κοιμόντουσαν. Έλεγα από μέσα μου: «θα κάνω ματ και ότι γίνει». Όταν με πήγε στο δικό του, είδα ένα κρεβατάκι πολύ μικρό που χώραγε  μόνο ένας. Κλείνω την πόρτα και γυρίζω και του λέω:

-    «Πάτερ με έχεις τρελάνει.. δεν μπορώ άλλο!»

Και δεν πρόλαβε να πει κουβέντα. Ορμάω κατά πάνω του και αρχίζω να τον φιλάω. Στην αρχή έκανε πως δεν ήθελε, αλλά όταν έκατσα με τα τέσσερα στο κρεβάτι και τράβαγα το στρινγκάκι, δεν άντεξε άλλο και σηκώνει το ράσο, και πετάει έξω ένα καυλί γύρω στους 22 πόντους!!!

Τρελάθηκα!

Τον αρπάζω στο στόμα μου και του παίρνω μια πίπα. Αυτός άρχισε να χαϊδεύει το κωλαράκι μου. Με γυρίζει στα τέσσερα, κάνει στη άκρη το στρινγκάκι μου και μου γλύφει την τρυπούλα μου. Μετά βάζει μπόλικο σάλιο και κανένα δαχτυλάκι να άνοιξει η τρύπα μου.

Αρχίζει να βάζει το πουτσοκέφαλο του σιγά-σιγά μέχρι που μπήκε όλο και άρχιζε να με γαμάει… να μου σκίζει την τρύπα… τη σούφρα μου… τη μουνάρα μου…

Όταν ήταν έτοιμος να χύσει, με γυρίζει και χύνει μέσα στο στόμα μου. Μετά όσο χαλάρωνε εγώ του έγλυφα τα αρχίδια του…

Μετά ντυθήκαμε και μου είπε να μην πω τίποτα γιατί θα τον έδιωχναν από το μοναστήρι και να μην ξανάρθω γιατί κάτι θα καταλάβαιναν. Γενικώς θα έδινα στόχο…

Αυτό θα μου μείνει αξέχαστο!