Ο μπάρμαν που τον τσιμπούκωνα (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Είμαι 22, μελαχρινή με πράσινα μάτια και σγουρά μακριά μαλλιά με λίγα κιλά παραπάνω και πολύ αυτοπεποίθηση.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε δούλευα στο μπαρ ενός ξενοδοχείου σε ένα νησί. Το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να τελειώσω τη δουλειά για να βγω με τις φίλες μου.

Δούλευα λοιπόν με έναν τύπο γύρω στα τριάντα, πολύ γυναικά. Δεν άφηνε θηλυκή γάτα να του ξεφύγει. Γελούσαμε πολύ και κάναμε καλή παρέα, αλλά τίποτε πονηρό.

Μια μέρα λοιπόν που είχα ρεπό, πάω στο μπαρ να πιω ένα ποτό και μετά θα έβγαινα έξω με την παρέα μου. Δεν ξέρω τι έπαθε ο Παναγιώτης και άρχισε να ασχολείται μόνο με μένα.

Δεν άφηνε το ποτήρι μου να αδειάσει και να με αγγίζει συνέχεια, δήθεν τυχαία. Αλλά εγώ δεν έδωσα σημασία.

Μετά από λίγο πάω τουαλέτα. Καθώς έβγαινα λοιπόν τον βλέπω να μπαίνει κάπως αναστατωμένο.

Πριν προλάβω να πω κουβέντα με άρπαξε από τα μαλλιά και με πέταξε μέσα στην τουαλέτα και μου είπε:

-    «Τώρα θα δεις μικρό μου πουτανάκι!»

Εγώ δεν είπα κουβέντα… αρχίσαμε να φιλιόμαστε παθιασμένα και εκείνος έβαλε το χέρι του κάτω από την φούστα μου, μου έσκισε το στρινγκάκι και άρχισε να μου βάζει δάχτυλα στο καυτό μουνάκι μου, που έσταζε από την καύλα.

Ένιωθα στην κοιλιά μου το μεγάλο του εργαλείο και ήθελα απεγνωσμένα να το βάλω στο στόμα μου και να τον πάω στα ουράνια από καύλα.

Αφού με έκανε να τελειώσω, τότε ήρθε η σειρά μου να τον κάνω να χαρεί λιγάκι. Άνοιξα μόνο το φερμουάρ του παντελονιού του και διαπίστωσα πως δεν φορούσε εσώρουχο. Τρελάθηκα!!!

Έβγαλα έξω τον τεράστιο πούτσο του και άρχισα να του γλείφω αργά - αργά το πουτσοκέφαλο και μετά έβαλα ένα - ένα τα αρχίδια του στο στόμα μου και τα έπαιζα με την γλώσσα μου.

Εκείνος βογκούσε από την ηδονή. Άρχισα να παίρνω όλο τον πούτσο του στο στόμα μου μια γρήγορα, μια αργά. Εκείνος μου λέει:

-    «Που θες να σε χύσω τσιμπουκλού μου;»

Εγώ δεν κουνήθηκα… συνέχισα να τον έχω στο στόμα μου μέχρι που ένιωσα τα καυτά του χύσια να τρέχουν στο στόμα μου. Τα κατάπια όλα.

Χωρίς να πούμε τίποτε άλλο βγήκαμε από την τουαλέτα. Εγώ βγήκα με την παρέα μου και εκείνος πήγε και πάλι στο μπαρ.

Την άλλη μέρα που πήγα για δουλειά, με κοιτούσε πονηρά και μου χαμογελούσε όλο νόημα.

Ακολουθούν και άλλα παρόμοια σκηνικά…