Πούτσα από πέντε (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Μια μέρα έπαιζα μπάσκετ όπως πάντα, αλλά εκείνη την μέρα ήρθαν και οι πέντε μου φαντασιώσεις (Άγγελος, Γιάννης, Νίκος, Βασίλης και Ιάσονας).

Τότε λοιπόν είπα να παίξουμε ένα παιχνίδι στο σπίτι μου και χωρίς καμιά αντίρρηση πήγαμε σπίτι μου. Τότε όλοι τους άρχισαν να γδύνονται.

Ο Άγγελος είχε γυμνασμένο σώμα ήταν 1.75 περίπου 70 κιλά και την είχε 18-20εκ. Ο Γιάννης αν και μικροκαμωμένος και όχι και πολύ γεροδεμένος την είχε 22εκ (απίστευτο!!!).

Ο Νίκος πολύ γυμνασμένος όπως και ο Ιάσονας και περίπου 75 κιλά με την πούτσα του καυλωμένη γύρω στα 19-21εκ. Ο Βασίλης είχε απλώς μεγάλη πούτσα σαν του Γιάννη 22-23εκ.

Τότε γδύθηκα εγώ και ξεκίνησα να γλύφω το καυλί το Γιάννη… τότε ο Βασίλης και ο Νίκος μου άνοιξαν την κωλότρυπα και έχωσαν της πούτσες τους μέσα. Πόνος αλλά και ευχαρίστηση ήταν τα συναισθήματα μου.

Ο Άγγελος γαμούσε το Γιάννη και ο Ιάσονας τον Βασίλη.

Μετά από ένα τρελό γαμήσι όλοι τους βάλανε τις πούτσες τους στο στόμα του άλλου εκτός από το Νίκο και τον Άγγελο που τις έβαλαν στο δικό μου το στόμα.

Το χύσι που έφαγα δεν περιγράφεται. Αφού με γάμησαν ντύθηκαν και φεύγοντας μου είπαν ότι θα το ξανακάνουμε στο σπίτι του Άγγελου.

Από τότε δεν έχει σταματήσει να μεγαλώνει η κωλότρυπα μου.