Με τον εχθρό του αδερφού μου (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Είμαι ο Νίκος είμαι 19άρης.  και σχετικά γκέι. Το σχετικά το λέω γιατί γαμάω και γαμιέμαι ότι μου κάτσει, αλλά μ' αρέσουν οι άνδρες. Έχω έναν αδερφό 26 ετών, ο οποίος έχει τσακωθεί με ένα "φίδι" φίλο του, όπως λέει, για δικά τους προβλήματα.

Εγώ γενικά ερεθιζόμουν στην σκέψη να με γαμάει ο εχθρός του αδερφού μου. Δεν ξέρω… μαλακίστηκα αρκετές φορές σκεπτόμενος να κάθομαι πάνω στην ψωλή του εχθρού του. Έτσι, έβαλα σε εφαρμογή το σχέδιο: "Γαμήσι με τον εχθρό".

Πρώτα πήγα στην δουλειά του. Εκεί τον χαιρέτησα. Δεν το περίμενε, αλλά μετά αφού είδε ότι δεν έχω πρόβλημα μου μίλησε…

-    «Τι κάνεις; Πως και από εδώ;» (καφενείο)

Ε, εγώ του είπα ότι βγήκα μια βόλτα να δω λίγο... κόσμο. Το χέρι μου πλησίασε τον καβάλο του κάτω από το τραπέζι. Πετάχτηκε σαν ελατήριο αλλά δεν σηκώθηκε. Του σκλήρυνε η πούτσα. Εγώ του είπα ξεκάθαρα την πρότασή μου:

-    «Πως θα σου φαινόταν να γαμήσεις τον αδερφό του εχθρού σου;»

Το καυλί του είχε πρηστεί…

-    «Πάμε στην αποθήκη», είπε και τον ακολούθησα.

Δεν τον λέω ωραίο αλλά εμφανίσιμος ήταν. Άνοιξε την πόρτα και μπήκαμε και ξανακλείδωσε. Άναψε ένα φως και έβγαλε τον πούτσο του έξω. Εγώ γονάτισα και άρχισα να παίρνω πίπα, σκεφτόμενος ότι δήθεν με βλέπει ο αδερφός μου και δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

Αχ πόσο με εξίταρε η ιδέα. Οι πουτσο-φλέβες είχαν πεταχτεί σαν σωλήνες! Είχε σχετικά μεγάλο καυλί, 17 πόντους χοντρούτσικο, με μανιταροπουτσοκέφαλο. Δηλαδή μεγάλο πουτσοκέφαλο.

Μου έδινε ρυθμό με το χέρι του, αν και πιο πολύ με κάρφωνε στο στόμα παρά με άφηνε να γλύφω. Πριν χύσει έκανε το αντίθετο από ότι κάνουν συνήθως. Μου τον κάρφωσε βίαια στον κώλο και άρχισε να χύνει μέσα. Όταν τελείωσε με πέταξε στο πάτωμα…

-    «Σάλτα γαμήσου τώρα!», φώναξε και βγήκε επιστρέφοντας στην δουλειά του.

Μάλλον εκείνος νόμιζε ότι όσο πιο πολύ με εξευτέλιζε τόσο πιο πολύ εκδικιόταν τον αδερφό μου. Που να ήξερε ότι τον καψουρεύτηκα τον πουτανιάρη...