Το πρώτο μου πρωκτικό στο ντους (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Η χημεία μεταξύ μας ήταν εντυπωσιακή από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε. Δεν πίστευα ότι θα μας βγει στ' αλήθεια σε τέτοιο βαθμό, αλλά η άνεση και η έλλειψη οποιασδήποτε αίσθησης ντροπής έκαναν αισθητή την παρουσία τους ήδη από τα πρώτα λεπτά.

Πειράματα και καταπιεσμένες φαντασιώσεις που περίμεναν καιρό να πραγματοποιηθούν πήραν τη σειρά τους. Και γεννήθηκαν κι άλλες τόσες...

Σου είχα πει ότι είμαι παρθένα απ' τον κώλο. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά επίσης ότι δεν είχα κανέναν σκοπό να αλλάξω γνώμη σ' αυτό το θέμα...

Όσο περνούσαν οι μέρες όμως, όλο και τριγύριζε στο μυαλό μου μια εικόνα... Να με γαμάς άγρια στα τέσσερα απ' τον κώλο.

Όταν σου είπα ότι το σκέφτομαι συνέχεια, δεν πίστεψες και πάλι ότι το εννοούσα και δεν κατάφερα εκείνες τις μέρες να στο αποδείξω.

Διακοπές, μόνοι μας, μια εβδομάδα αρκετά επεισοδιακή...

Σκηνικό: κλασσικά το ντους...

Μόλις είχαμε γυρίσει απ' την πισίνα, μέσα στην τρελή καύλα. Με τη μία, πετάξαμε μαγιό και χωθήκαμε στο ντους για να "παίξουμε" με τις σαπουνάδες. Τριβόμασταν και χαϊδευόμασταν γελώντας κάμποση ώρα πριν με γυρίσεις πλάτη και μπεις άγρια στο μουνάκι μου.

Η συνέχεια φυσικά ήταν ένα δροσιστικό παιχνίδι της γλώσσας μου στον πούτσο σου, με το νερό να τρέχει από πάνω μας.

Όταν ήξερα ότι είχα ήδη περάσει τα όρια, σηκώθηκα και κόλλησα πάνω σου, ρουφώντας σου τον λαιμό και οδηγώντας το ελεύθερο χέρι σου ανάμεσα στα κωλομέρια μου που γλιστρούσαν απ' τη σαπουνάδα.

Με κοίταξες με έκπληξη αλλά, φυσικά, δεν έκανες πίσω.

Καθώς το δάχτυλό σου εξερευνούσε για πρώτη φορά την κωλοτρυπίδα μου και κοιταζόμασταν στα μάτια, έχυσες πάνω μου βογκώντας και με το ύφος του θριαμβευτή.