Η μαμά (Αιμομιξία)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Πάντα την γούσταρα τη μαμά και πολλές φορές τράβηξα μαλακία για πάρτη της. Τώρα είναι 48 αλλά ακόμα κρατιέται η μούνα!!! Εγώ είμαι 21.

Πριν από ένα μήνα πήγαμε για Σαββατοκύριακο με την αρραβωνιαστικιά μου στη Λάρισα στο πατρικό μου. Αφού φάγαμε το μεσημέρι καθίσαμε στον κήπο εγώ η μαμά και η Ντίνα. Η μαμά με την Ντίνα καθίσανε στην κούνια και γελάγανε. Κάθισα παίρνοντας το φραπέ να τις χαζέψω.

Η μαμά φορούσε να ριχτό λευκό φόρεμα. Καθώς κουνιόντουσαν ο αέρας σήκωνε το φόρεμα και είδα ότι δεν φόραγε κιλότα! Με λοξές ματιές έβλεπα τη μούνα της αλλά δεν ήθελα να με πάρει χαμπάρι.

Άρχισα να καυλώνω και ο πούτσος μου σηκώθηκε. Ήθελα να τον παίξω, τρελάθηκα από την καύλα. Σηκώθηκα μπήκα στο σπίτι πήγα στο δωμάτιο που έβλεπε στον κήπο. Την έπαιρνα μάτι από το παράθυρο έβγαλα το πούτσο μου και άρχισα να μαλακίζομαι.

Για δυο λεπτά αφαιρέθηκα και ξαφνικά η μαμά είχε φύγει. Την ώρα που έχυνα μπαίνει στο δωμάτιο και με βλέπει με το πούτσο στο χέρι… τα έπαιξα!!! Έπαθα πλάκα και δεν  πρόλαβα να κάνω τίποτα.

-    «Τι κάνεις εκεί ρε μικρέ;», μου λέει. «Τον παίζεις για την Ντίνα ή για μένα;» με ρώτησε.

Εγώ τότε της απάντησα πως:

-    «Την Ντίνα τη γαμάω, δεν χρειάζεται να τον παίξω».

-    «Άρα…», μου λέει, «το έκανες για μένα!!»

Έσκυψε πήρε τον πούτσο στο στόμα της και άρχισε να ρουφάει τα ψωλοχύματα από το πουτσοκέφαλο μου. Τα έγλυψε όλα λέγοντας μου:

-    «Δεν έχουμε χρόνο τώρα για αυτά που θα ήθελα να σου κάνω... Την άλλη φορά που θα έρθεις, θα σου τρελάνω τον πούτσο γιόκα μου!!!»