Στη διαδρομή από το αεροδρόμιο (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Η ιστορία ξεκίνησε παραμονές πρωτοχρονιάς σε ένα χωριό έξω από την Ρόδο. Η γνωριμία έγινε μέσω του site και η συνάντηση κανονίστηκε μετά από 15 μέρες. Συναντηθήκαμε λοιπόν για πρώτη φορά στο αεροδρόμιο και ο το πάθος που ένιωσα βλέποντας την ήταν μεγάλο. Ήδη είχα αρχίσει να καυλώνω.

Ένιωσα να με διαπερνάει ένα ρίγος. Ο πούτσος μου είχε γίνει σκληρός. Αυτή είχε ήδη κοκκινίσει. Με αγκάλιασε την αγκάλιασα με φίλησε μπήκαμε στο αμάξι και ξεκινήσαμε για το σπίτι. Αλλά κάπου στον δρόμο έβαλε το χέρι της μέσα στο πουκάμισο μου και άρχισε με τα νύχια της να μου γρατζουνάει απαλά τις ρώγες.

Είχαν ήδη γίνει σκληρές… ο πούτσος μου είχε σκληρύνει τόσο που είχε αρχίσει να με πονάει στο παντελόνι. Όμως αυτή δεν έχασε καιρό και κατεβαίνοντας τα χέρια της χαμηλότερα άνοιξε το φερμουάρ και όρμησε με τα σαρκώδη χείλη της να το φιλάει. Τα χέρια της το έπαιζαν επιδέξια και με τα νύχια της γρατζουνούσε τα αρχίδια μου.

Δεν είχα ξανανιώσει μεγαλύτερη ηδονή. Ήμουν έτοιμος να εκραγώ και της σήκωσα το κεφάλι. Την γύρισα ανάσκελα και σήκωσα την φούστα της που με τα βίας έκρυβε το ήδη καυλωμένο μουνάκι της και το πήρα στο στόμα. Το ρουφούσα με μια γλυκά μέχρι που την ένοιωσα να τρέμει στα χέρια μου.

Φώναζε και σπαρταρούσε από ηδονή. Τότε σηκώθηκε και ανέβηκε απάνω μου. Έπιασε τον πούτσο μου με τα χέρια της και τον έβαλε μέσα της. Ο πούτσος μου ένιωθε το υγρό ζεστό μουνί της και ήμουν έτοιμος να χύσω.

Όταν ήρθε η ώρα κατέβηκε και το πήρε στο στόμα της και με τα σαρκώδη χείλη της τον έγλυφε με μανία. Τελείωσα και τα στα μάτια της στα χείλη της και ρούφηξε μέχρι την τελευταία σταγόνα…

Περιττό να σας πω ότι για δυο βδομάδες που έμεινε στην πόλη μας δεν βγήκαμε στιγμή από το σπίτι…