Το καλοκαιρινό ξεπαρθένιασμα (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Είπα να παρουσιάσω την ιστορία μου μετά από πολύ καιρό. Ήμουν το καλοκαίρι σε ένα νησί των Δωδεκανήσων. Πριν είχα γνωρίσει σε chat ένα παιδί και μιλούσαμε, αλλά δεν είχε προχωρήσει γιατί ντρεπόμουν (ήταν η πρώτη μου φορά που μιλούσα με άντρα).

Μια μέρα που μιλούσαμε μου είπε ότι στο απέναντι νησί ότι βρίσκεται ένας φίλος του που ψαχνόταν για φάση. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα και μιλούσαμε. Την ίδια μέρα ήρθε στο νησί για φάση. Εγώ ντρεπόμουν αφάνταστα γιατί δεν είχα ξαναπάει με άντρα.

Τελικά πήγα στο ραντεβού και βρήκα έναν 25άρη 1.75 ύψος και λεπτός. Πήγαμε σε μια ερημική παραλία που για πρώτη φορά στα τόσα χρόνια που πηγαίνω εκεί είχε πέντε άγγλους. Ψιλοκόλλησα εγώ. Ο άλλος με παρότρυνε να πάμε.

Κάτσαμε στην άμμο -εγώ με πολύ τρακ- και μιλούσαμε. Μετά ξεκίνησε το παιχνίδι μεταξύ μας… με έγλυφε στο λαιμό και χαλάρωνα λίγο. Πάνω εκεί μου ζήτησε να του πάρω πίπα. Κόλλησα λίγο αλλά του τον έπιασα και του τον έπαιζα για να καυλώσει αρκετά.

Έγινε ένα 17ποντο καυλί πολύ αναμμένο με περίμενε. Έσκυψα και πήρα την πρώτη μου πίπα. Περίεργο συναίσθημα... Συνέχισα και ο άλλος γούσταρε τρελά. Γδυθήκαμε και συνέχισα να του παίρνω πίπα. Σταμάτησε και μου είπε:

-    «Ξάπλωσε στην πετσέτα»

Ήμουν τόσο καυλωμένος που ξάπλωσα τελικά χωρίς δεύτερη σκέψη. Μου σήκωσε τα πόδια και τα έβαλε στους ώμους του. Μου σάλιωνε την τρύπα και μου έλεγε να χαλαρώσω.

Ξαφνικά, ήταν σαν να μπήκε μια σούβλα πίσω μου. Πονούσα αλλά μου άρεσε. Μπαινόβγαινε μέσα μου και εγώ βογκούσα. Μου λέει:

-    «Είσαι πολύ στενός… τελειώνω!!!»

Ήθελα να τελειώσει πάνω μου αλλά έμεινε μέσα και τελείωσε στο προφυλακτικό.

Από τότε έχω πάει άλλη μια φορά με άντρα αλλά δεν έχω ξαναπάει με αυτόν... Δεν έτυχε...