Ο κυνηγός και το θήραμα (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι ο Νίκος. Τελευταία έχω βρει την απόλυτη ηδονή της ψωλάρας. Μ' αρέσει να τον τρώω από πίσω.

Είμαι 19 ετών. Έχω έναν θείο και συχνά όταν πηγαίνω στο νησί επίσκεψη πάμε για κυνήγι μαζί. Έτσι και ένα μεσημέρι. Ο θείος ο Γιάννης είναι 49 ετών αλλά μαυρομάλλης με κοιλίτσα. Είναι ψηλός και αρρενωπός άνδρας.

Μετά το κυνήγι γυρίσαμε σπίτι του να κάνουμε μπάνιο. Εκεί έκανε μπάνιο πρώτος. Εγώ καυλωμένος μαζί του. Μπήκα στο δωμάτιο του και βρήκα την ρολέτα για τις μασχάλες. Και μιας και είχε σχήμα πέους, άρχισα να πολιορκώ το κωλοτρυπιδάκι μου.

Προσπαθούσα μέχρι που ο κώλος μου πείστηκε και με άφησε να το χώσω μέσα. Πόνεσε λίγο αλλά μου άρεσε. Βέβαια δεν είδα τον Θείο Γιάννη που είχε μπει στο δωμάτιο του για να ντυθεί. Είχε τυλιγμένη μια πετσέτα γύρω από την μέση του. Το δασύτριχο στήθος του έσταζε νερά.

Με τσάκωσε με την ρολέτα στον κώλο. Δεν είπε τίποτα, ντύθηκε μπροστά μου. Είδα την φανερά πρησμένη πούτσα του. Φόρεσε ένα σλιπάκι και ξάπλωσε δίπλα μου. Εγώ για κάποιο λόγο ήξερα ότι ήθελε να του πάρω πίπα.

Έσκυψα και κατέβασα το σλιπάκι. Ο πούτσος ακόμα πρησμένος. Κατέβασα το δέρμα και το πουτσοκέφαλο εμφανίστηκε. Με αργές κινήσεις άρχισα να κάνω πίπα. Το χρώμα του εν τω μεταξύ ήταν ψιλομαυρισμένο και με ερέθιζε.

Άρχισα σιγά - σιγά να βάζω όλο και περισσότερο μέσα μέχρι να το φτάσω σε βάθος. Δεν άντεξα και πολύ αλλά τον ευχαρίστησα και με αντάμειψε με ένα τρομερό πηχτό κρεμώδες σπέρμα απευθείας μέσα στο στόμα. Μου είπε!

-    «Σήκω να πας να πλυθείς τώρα. Άντε!»

Εγώ τούρλωσα το κωλαράκι μου. Είχα πάρει αέρα. Εκείνος με έβαλε να καβαλήσω, όλος μέσα στον κώλο! Απίστευτη ηδονή. Ένα αβάσταχτο σκληρό πράγμα με ερέθιζε και συνάμα με πονούσε. Δεν υπάρχουν λόγια να το εξηγήσω.

Πέντε λεπτά μετά τελείωσε στο πρόσωπό μου. Αχ ρε θείε… τι μου ‘κανες!