Νιώθω μόνο γυναίκα (Transexual)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Αποφάσισα να γράψω και εγώ την ιστορία μου μετά από τόσο καιρό που έμεινε για πάντα στην μνήμη μου. Με λένε Χρήστο από Αθήνα και από μικρό παιδί αγαπούσα το αντρικό σώμα, την αντρική πούτσα, και παρόλο που είχα εμπειρίες δεν είχα βρει τον άντρα που θα με έκανε να μου βγάλει το πουτανάκι από μέσα μου.

Είμαι 1.87, 92 κιλά, καστανός, αρρενωπός και δεν φαίνονται οι προτιμήσεις μου. Μένοντας με ένα διάστημα με την θεία μου πέρυσι το καλοκαίρι αντιλήφθηκα ότι είχε σχέση με τον μαθηματικό του ξαδέρφου μου. Ακούγοντας τους να γαμιούνται σαν ζώα και έχοντας αληθινή αδυναμία στο μάτι από μικρό παιδί, θέλησα να δω μέσα από την κλειδαρότρυπα. Την είδα στημένη στα τέσσερα να της ξεσκίζει το μουνάκι με δύναμη ενώ αυτή κραύγαζε σαν ζώο.

Το σκηνικό επαναλήφθηκε πολλές φορές μέχρι που ο τύπος (Γιώργος) κατάλαβε ότι τους  έβλεπα. Κατάλαβε ότι γούσταρα. Μη χάνοντας καιρό, όταν βρεθήκαμε μόνοι μας μου τα έριξε. Εγώ του πήρα πίπα και ξαναβρεθήκαμε σε ξενοδοχείο όπου κυριολεκτικά με ξέσκισε.

Εκεί ήταν που του μίλησα για την εμπειρία της παρτούζας. Του είπα ότι τρελαίνομαι να είμαι αντικείμενο στα χέρια νέων αντρών και μου είπε ότι θα οργάνωνε κάτι καλό και το έκανε. Με δύο συναδέλφους του από την δουλειά και μια άλλη cd κανονίσαμε ταξιδάκι στην Ιθάκη σε ένα απομονωμένο σπίτι ενός που είναι δικηγόρος. Είπε ότι θα με έκανε κανονικά να νιώσω γυναίκα και το γεγονός ότι δεν είμαι θηλυκή κλασική cd τους τρέλανε.

Μου φόρεσαν στρινγκάκι, καλσόν και με έβαψαν πολύ ελαφρά, και από πάνω τα ρούχα μου κανονικά, ενώ το άλλο παιδί το μεταμόρφωσαν κυριολεκτικά κάνοντας τον πραγματικά αγνώριστο. Τις υπόλοιπες τέσσερις ημέρες ένιωσα αυτό που πάντα ήθελα: μια γυναίκα που την ξεπατώνανε στο γαμήσι τέσσερα καυλιά, συνέχεια και κυρίως στην αγαπημένη μου στάση με τα πόδια ψηλά και περασμένα στους ώμους των αντρών μου.

Χύνανε μέσα σε ποτηράκι, μου δίνανε να τα πιω ή με είχανε σε άλλο δωμάτιο και μπαίνανε μέσα ένας - ένας σαν σε οίκο ανοχής. Ένιωθα τέλεια. Οι δυνάμεις μου είχαν εξαντληθεί αλλά εγώ ήθελα κι άλλο...

Παρόλο που όπως είπα δεν είμαι cd και καμιά σχέση δεν έχω με θηλυκή εμφάνιση, με φώναζαν με γυναικείο όνομα και έχοντας μου δώσει ένα χάπι, δεν καύλωσα καθόλου από μπροστά, αλλά ένιωθα ότι έχυνα από πίσω. Αλλά αυτό ήθελα, να ικανοποιώ να τρελαίνω τους άντρες μου, να τους βλέπω να καυλώνουν συνέχεια για μένα και κυρίως τα πρόσωπα τους την ώρα που τελείωναν ή την ώρα που με γαμούσαν.

Τέσσερις ημέρες ένιωθα το αντικείμενο τρυφερότητας των  αντρών μου. Γυρίζοντας στην Αθήνα χαθήκαμε και αποφεύγω να πηγαίνω στην θεία μου που με κοιτάει πάντα περίεργα και χαμογελάει πονηρά.