Κεριά (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Το δωμάτιό της μύριζε κανέλα και βανίλια. Ήμουν ξαπλωμένος μπρούμυτα, γυμνός, και την παρακολουθούσα. Ήταν κι εκείνη γυμνή, και το υπέροχό της σώμα έδειχνε τόσο απαλό κάτω από το κόκκινο φως.

Χαμογελούσα ενώ εκείνη χόρευε. Φαινόταν τόσο ευτυχισμένη. Με πλησίασε και έπεσε πάνω μου, γελώντας. Με φίλησε, κι άρχισε να τσιμπάει το λοβό του αυτιού μου, κι έπειτα η γλώσσα της πλημμύριζε με ζεστό υγρό το αφτί μου.

Ανατρίχιασα ολόκληρος. Έφερε το πρόσωπό της μπροστά στο δικό μου. Θεέ μου, ήταν τόσο όμορφη… Την κοίταξα στα μάτια και μπήκα ξανά μέσα στο μουνί της, το υγρό και ζεστό μουνί της, οδηγώντας το καυλί μου βαθιά μέσα της. Πηδιόμασταν αργά στο πάτωμα.

Ωστόσο, το αργό μετατρέπεται εύκολα σε γρήγορο και πιο βίαιο. Άρχισε να κουνιέται πάνω κάτω και ουρλιάζοντας σχεδόν από την καύλα. Έπιανα τις βυζάρες της και τσιμπούσα τις τεράστιες ρώγες της. Χούφτωσα τα κωλομέρια της και την ανεβοκατέβαζα πάνω στον πούτσο μου με τόση δύναμη που άρχισε να με πονάει. Τα νύχια της μου έγδερναν την πλάτη. Ξαφνικά σταμάτησε.

Άπλωσε το χέρι της και έπιασε το κερί. Κατάλαβα αμέσως τι σκεφτόταν να κάνει. Ο πούτσος μου έγινε πιο σκληρός. Φόβος ανάμικτος με καύλα. Νόμιζα ότι θα έχυνα, όταν άρχισε να ρίχνει πάνω στο στέρνο μου καυτό, κόκκινο κερί. Το στήθος μου είχε γεμίσει κόκκινες πιτσιλιές. Ωστόσο, όσο πιο άγρια με καβαλούσε τόσο πιο πολύ κερί άφηνε να τρέχει πάνω στο δέρμα μου.

Κάθε φορά η πλάτη μου σχημάτιζε τόξο και ύστερα ξάπλωνα πάλι. Η ζέστη που δημιουργούσε το ζεστό κερί στο στήθος, τις ρώγες, το στομάχι μου, εξαπλωνόταν και επέτεινε τον επερχόμενο οργασμό μου.

Η ιδέα της ήταν καταπληκτική. Ο πόνος όξυνε τις αισθήσεις μου, και η ηδονή κορυφωνόταν σταδιακά… Σχεδόν ευχόμουν να λούσει και τον πούτσο μου με κερί. Δεν άντεξα άλλο, και άφησα τα χύσια μου να γεμίσουν το μουνί της που ήταν κι αυτό έτοιμο να εκραγεί. Συνέχισα να την γαμάω, καθώς καταλάβαινα ότι ετοιμαζόταν κι εκείνη να χύσει για μια ακόμα φορά.

Με μια απότομη κίνηση βύθισα τον πούτσο μου όλο μέσα της ενώ εκείνη συνέχισε να κουνιέται σαν τρελή μπρος - πίσω, με το μουνί της να ρουφάει την ψωλή μου σε κάθε κίνηση, ώσπου την άκουσα να βογκάει από ηδονή και να πέφτει εξαντλημένη πάνω μου.