Υγρή ιστορία (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Η ιστορία που θα σας διηγηθώ είχε γίνει πέρσι το καλοκαίρι. Ήταν όταν είχα ξεπαρθενιαστεί και το μουνάκι μου, αν και πονεμένο, ήθελε κι άλλο. Είχαμε βγει σε ένα μπαράκι και είχαμε πιει αρκετά.. Ώρα έπαιζε κάτι με τον απέναντι.. A ξέχασα να σας πω είμαι είκοσι, με βυζάρες και ντύνομαι πολύ προκλητικά..

Κάποια στιγμή αυτός ήρθε με τον φίλο του και έκατσαν στο τραπέζι μας. Εμείς δυο 19χρονες άλλο που δεν θέλαμε. Συστηθήκαμε και είπαμε να φύγουμε. Η φίλη μου και ο φίλος του έφυγαν ενώ εμείς κάτσαμε λίγο ακόμα.

Μετά από πολλά ποτά είπαμε να συνεχίσουμε σπίτι μου. Το είχα καταλάβει ότι δεν ερχόταν μόνο για το ποτό. Ήπιαμε ένα ουισκάκι ακόμα και ενώ κοιτούσε τα βυζιά μου που είχαν πεταχτεί έξω και φαίνονταν οι ρώγες μου από το σχεδόν διαφανές πουκάμισο μου έπιασε το μουνάκι μου το οποίο αμέσως υγράνθηκε.

Εγώ ήμουν και πιωμένη ήμουν και φρέσκια και πήγα κατευθείαν στο παντελονάκι του. Δεν άργησα να το σκεφτώ… του τον έβγαλα έξω. Είχε ήδη σηκωθεί. Μάλλον κοίταζε ώρα τα βυζάκια μου και το μουνάκι μου που φαινόταν από την μίνι φουστίτσα. Άρχισα να του παίρνω πίπα. Ήταν τεράστιος! Με το ζόρι χώραγε στο στόμα μου.

Ύστερα από αρκετή ώρα πίπας περάσαμε στο ψητό. Μου σήκωσε την φούστα και γλύφοντας τα βυζιά μου, μου κατέβασε το στρινγκάκι το οποίο είχε γίνει μούσκεμα. Με έβαλε στα τέσσερα και μου έχωνε με βία τον πούτσο του στο καλοξυρισμένο μουνάκι μου.

Εγώ πάλι πονούσα γιατί δεν είχα ξεπαρθενιαστεί καλά. Μετά συνεχίσαμε στο μπάνιο. Ανοίξαμε το ντους και μου το έχωνε στα όρθια. Ήταν πολύ τρυφερός. Για να μην νιώσω άσχημα μου έδινε φιλάκια σε όλο μου το σώμα. Μετά άρχισε να με γλείφει. Με είχαν γλείψει πολλές φορές. Άσχετο που είχα κάνει κανονικό σεξ μόνο μια φορά.

Εκείνη την στιγμή ένιωσα σαν πόρνη. Δεν ξέρω γιατί…

Μετά από ώρες πλυθήκαμε. Κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα. Το επόμενο πρωί μου έφερε πρωινό στο κρεβάτι. Από τότε έχουμε σχέση και κάθε βράδυ είναι σαν την πρώτη φορά...