Με τον πρωτάρη (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Ήταν 20 χρονών, το ξέρω γιατί μου έδειξε ταυτότητα. Δεν το ζήτησα εγώ αλλά μάλλον, άγνωστο γιατί, αποτελούσε φαντασίωσή του.
Ήταν ένα λεπτό παιδάκι, γύρω στο 1,70, πρόσφατα φερμένο από μια επαρχιακή πόλη της βόρειας Ελλάδας και διψασμένο για σεξ. Εμπειρίες δεν είχε, φαινόταν με την πρώτη, εκτός από μια φορά που είχε πάρει πίπα σε έναν φαντάρο που έκανε θητεία στα μέρη του και τώρα είχε κατέβει Αθήνα για να σπουδάσει σε μια ιδιωτική σχολή. Ως άπειρος φυσικά δεν ήξερε αν προτιμά το ενεργητικό ή το παθητικό, οπότε θα χρειαζόταν να δοκιμάσουμε και τα δύο.

Πήγα στο σπίτι του, ένα ημιυπόγειο δυάρι κάπου στο κέντρο. Μου άνοιξε ένα χαμογελαστό παιδί που κάθισε και συζήτησε μαζί μου αρκετή ώρα. Ήταν πολύ ευγενικό και αυτό λειτουργεί διεγερτικά για μένα. Κάμποση ώρα μετά, γδυθήκαμε και ξαπλώσαμε στο κρεβάτι. Τον ρώτησα με τι ήθελε να ξεκινήσουμε και απάντησε πως προτιμούσε για αρχή να κάνει ενεργητικό.

Ξάπλωσε ανάσκελα, ξάπλωσα κι εγώ επάνω του, πήρα τα πόδια του στους ώμους μου και άρχισα να του κάνω πίπα. Το καυλί του ήταν γύρω στα 16 εκατοστά και λεπτό, όχι από τα καλύτερά μου δηλαδή αλλά η αίσθηση ότι το έκανα σε έναν παρθένο με έκανε να το παραβλέψω.
Καύλωσε στο λεπτό και δυο τρεις φορές με σταμάτησε γιατί θα τελείωνε. Μισή ώρα αργότερα, του φόρεσα ένα προφυλακτικό και προσπάθησα να καθίσω επάνω του. Άδικος κόπος, δεν ήταν αρκετά σκληρό και γλιστρούσε έξω συνέχεια. Δοκιμάσαμε να καθίσω ανάσκελα εγώ κι εκείνος να έρθει ανάμεσα στα πόδια μου αλλά και πάλι δεν είχαμε επιτυχία.

Τελικά τον σήκωσα και πήγαμε στον καναπέ. Κάθισα με την πλάτη προς τον τοίχο και τα πόδια ανοιχτά στα πλάγια, ήρθε από πίσω μου και με λίγη προσπάθεια τελικά τον έβαλε. Του εξήγησα ότι δεν υπάρχει λόγος να χτυπιέται για να το ευχαριστηθώ αλλά δεν με άκουσε. Χτυπιόταν επάνω μου με δύναμη αλλά το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας πήγαινε χαμένο.
Δυο λεπτά αργότερα τελείωσε οπότε γύρισα καθιστός στον καναπέ για να μου πάρει αυτός πίπα. Ήταν πολύ καλός για άπειρος. Του ζήτησα να καθίσει πάνω μου με την πλάτη γυρισμένη. Τον πήρε πιο άνετα από όσο περίμενα και κάποια στιγμή βρήκε το ρυθμό και ανεβοκατέβαινε μόνος του. Έπιασα τα πόδια του κάτω από τα γόνατα και συνέχισα να του τον βάζω εγώ. Τελειώσαμε μαζί, εκείνος για δεύτερη φορά.

Τα μαθήματα συνεχίστηκαν για μερικές εβδομάδες ακόμη. Με τον καιρό έγινε όλο και καλύτερος vers και μια φορά (μαλακία μου), το κάναμε χωρίς καπότα και τελείωσε ο ένας μέσα στον άλλο. Ένα βράδυ μου τηλεφώνησε για να κάναμε τρίο με έναν που είχε ψαρέψει στο διαδίκτυο. Δεν μπορούσα γιατί δούλευα και το έκαναν μόνοι τους.

Μια βδομάδα αργότερα μου τηλεφώνησε όλος χαρά για να με καλέσει ξανά. Πήγα σπίτι του και τον βρήκα μαζί με εκείνον που δεν είχα μπορέσει να πάω. Τα είχαν βρει, λέει και έκαναν σχέση. Ο μικρός με καμάρι του είπε ότι εγώ του είχα μάθει όσα ήξερε. Χάρηκα ειλικρινά για τα παιδιά και από τότε που και που πηγαίνουμε για κανέναν καφέ.