Ιστορία ενός κώλου για μεγάλα (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Η ιστορία μου αρχίζει από μικρός όταν σαν παιχνίδι ξεκίνησα να έχω πολλές φαντασιώσεις πειράζοντας την παρθένα τότε τρυπούλα μου αν και δεν μου φαίνεται ότι θα μπορούσα να έχω τέτοιες ιδέες!

Στην αρχή έβαζα δάχτυλο και κατάλαβα ότι δεν μου είναι αδιάφορο και ότι μου αρέσει...
Μετά κάποια κεριά αλλά και πάλι καταλάβαινα ότι δε μου φτάνει μέχρι που αποφάσισα να περάσω σε πιο μεγάλα (εργαλεία) και αυτό το βρήκα στο κλασικό και μη εξαιρετέο αγγούρι!!!

Λόγω γειτονιάς και περιοχής δεν είχα το θάρρος να σκεφτώ έστω μια επίσκεψη σε κάποιο φαρμακείο για κρέμες και λιπαντικά και έτσι αρκέστηκα στο σάλιο!
Στην αρχή με μικρά αγγούρια και σιγά-σιγά σε πιο μεγάλα... ανοίγοντας την τρύπα μου όλο και πιο πολύ, πάντα της μέρες που έλειπαν οι δικοί μου!

Μια καλή τέτοια μέρα μόνος εντελώς και φουλ καυλωμένος, έχω ανοίξει το ψυγείο έχω πάρει ένα αγγούρι έχω στρώσει μια πετσέτα μπάνιου στο κρεβάτι μου και έχω αρχίσει τη γεώτρηση κανονικά!!! Μέσα στην καύλα μου και τα ρίγη δεν έχω πάρει χαμπάρι ότι στη πόρτα του δωματίου μου βρίσκεται ο ξάδερφος μου ο Δημήτρης 24 χρονών και αγαπημένος μιας και είμαστε πρώτα ξαδέρφια τα έχασα τελείως! Φανταστείτε με ανάσκελα με τα πόδια ορθάνοιχτα και ένα αγγούρι 35εκ. σχεδόν όλο μέσα και να τον κοιτάω ντροπιασμένος, αλλά πριν προλάβω να κάνω οτιδήποτε έχει έρθει μπροστά μου και μου λέει:

-    Καλά ρε, τόσο καιρό γιατί δεν έλεγες τίποτα; Έλα, μην αγχώνεσαι. Το ξέρεις ότι δε θα πω τίποτα…

Και έρχεται μπροστά μου και βγάζει το σορτσάκι του μιας και ήταν το μοναδικό ρούχο που φόραγε. Ήταν η πρώτη φορά που τον έβλεπα γυμνό. Το τι έπαθα όταν είδα ένα καυλί ίσιο χοντρό και γύρω στους 24 πόντους με ένα πουτσοκέφαλο σα μανιτάρι! Η χαρά μου δεν περιγράφεται. Ήταν η πρώτη μου επαφή με τη μυρωδιά και την αίσθηση μιας αντρικής πούτσας στο στόμα μου και στο κώλο μου.

Εκείνη τι μέρα δε θυμάμαι κι εγώ πόσες φορές το κάναμε… τα μόνα που θυμάμαι είναι ότι μετά ο κώλος μου και το στόμα μου είχαν πάρει φωτιά ήταν απίστευτα!

Αυτή μου η εμπειρία με έκανε να καταλάβω ότι ο κώλος μου πρέπει να δέχεται όλες της πούτσες ανεξαρτήτου μεγέθους. Βασικά τώρα τελευταία είχα μια εμπειρία fistingk την οποία θα σας πω σε νέα ιστορία.!.!.!

Περιμένω σχόλια και αν μη τι άλλο όποιος έχει ανάλογη εμπειρία fistingk ας γράψει την ιστορία του.
Φιλιά!