Με τον ξάδερφο μου στο εξωτερικό (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Γεια σας
Με λένε Γιώργο και ζω μόνιμα στην Αθήνα. Πάντοτε μου άρεσαν τα αγοράκια αλλά ποτέ δεν έδειχνα κάτι προς τα έξω, δεν ήθελα να δώσω δικαιώματα.

Είμαι 22 χρονών και ποτέ δεν είχα έρθει σε επαφή με κανέναν άντρα μέχρι που πήγα εκείνο το ταξίδι και συνέβη το μοιραίο με τον ξάδερφο μου.

Δεν τον είχα δει ποτέ μου μα όταν έφτασα στον προορισμό μου και τον είδα έμεινα άφωνος!

Αντίκρισα ένα μανάρι 27 χρονών με τέλειο σώμα ξανθό με μια μεγάλη πούτσα από ότι πρόσεξα στο παντελόνι του.

Μια μέρα πήγαμε έξω για κανένα ποτό μιλήσαμε για διάφορα θέματα μέχρι που μου πέταξε μια σπόντα και τα έπαιξα.
Μου λέει:

-    Σε έχω δει πως κοιτάζεις τον πούτσο μου και ότι είσαι πουστάκι και γι’ αυτό θέλω να σε γαμήσω.

Κατευθείαν φύγαμε από το μαγαζί και πήγαμε στο σπίτι. Με το που κλείνουμε την πόρτα του σπιτιού κατεβάζει το παντελόνι και μου την δίνει στο στόμα. Είχε μια πούτσα 20cm…!  

Δεν προλάβαινα να την γλύφω! Μου είχε ξεπατώσει το στόμα. Σε κάποια στιγμή, αρχίζει και χύνει μέσα στο στόμα μου. Ήταν τέλεια η γεύση αλλά και μια αίσθηση φανταστική.

Μετά μου λέει:

-    Θέλω  να σε γαμήσω τώρα!

Και έτσι έγινε. Μου έβαλε λιπαντικό και με ξεπάτωσε! Αφού ένιωθα την τρύπα μου να καίγεται, δεν άντεχα άλλο τον πόνο. Με είχε σκίσει στα δυο… είχε μουδιάσει ολόκληρο το κορμί μου. Για μισή ώρα με γαμούσε και δυνατά όταν ξαφνικά ένιωσα μια πλημμύρα από χύσια να γεμίζουν το έντερο μου.

Μετά κάναμε μπάνιο μαζί και του ξαναπήρα μια πίπα. Είπαμε ότι δεν θα το μάθει κανείς αλλά όσο καιρό έκατσα εκεί κάθε μέρα με γαμούσε. Πέρασα υπέροχα!

Σε λίγο καιρό τον περιμένω να έρθει… το τι έχουμε να κάνουμε, δεν περιγράφεται. Αχ!