Γαμήσι με μπάτσο (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Ήμουνα γονατιστός μπροστά του και έβαζα τα δυνατά μου να ικανοποιήσω το πούτσο του. Εγώ 25 χρονών, 1.70, 60 καστανός με μακρύ μαλλί και αυτός 45 σαν αρκούδος με ένα παλαμάρι που όσο το πιπίλαγα τόσο μεγάλωνε και αναρωτιόμουν πως θα έμπαινε μέσα στη τρυπούλα μου. Πνιγόμουν και το σαγόνι μου είχε πιαστεί αλλά το χέρι στο κεφάλι μου με εμπόδιζε να τραβηχτώ και με κρατούσε αφοσιωμένο στο καθήκον!

Ήταν κυριαρχικός μαζί μου και ο τρόπος του μου έδειχνε ποιος είναι το αφεντικό. Δεν με έπαιρνε να τον τσαντίσω έτσι όπως ήμουν γονατιστός μπροστά του φορώντας μόνο το στρινγκάκι μου. Σκεφτόμουν ότι αν έχυνε στο στόμα μου θα γλύτωνα το σούβλισμα αλλά αυτός είχε αλλά σχέδια. Η στολή που ήτανε απλωμένη στον απέναντι καναπέ μου θύμιζε πόσο χαμηλά έχω πέσει.

-    Ρούφα το γκλομπ μωρή πουτάνα. Ρούφα να νιώσεις τη γλύκα.

-    Κοίτα με, κοίτα με καθώς σε τσιμπουκώνω..

Υπάκουα στα σεξιστικά του σχόλια και σκεφτόμουν ότι η μόνη δύναμη που είχα απέναντι του ήταν ότι μπορούσα να τον κάνω να χύσει! Με ερέθιζε τόσο πολύ η μειονεκτική μου θέση. Όταν βαρέθηκε το τσιμπούκι μου με σήκωσε όρθιο μπροστά του. Μου έβγαλε το στρινγκ και με ξάπλωσε ανάσκελα. Ήμουν φοβισμένος. Με τα πόδια μου στους ώμους του η ροδαλή μου και σφιχτή τρυπούλα ήταν στο έλεός του! Ήταν υπομονετικός μαζί μου και αυτό με έκανε να χαλαρώσω. Έκανε μισή ώρα να βυθίσει το ρόπαλο του μέσα μου.

Όταν το κατάφερε, με άνοιξε… ένιωθα τελείως “κοπέλα”… σπαρταρούσα κάτω από το βάρος του. Διπλωμένος στα δυο! Μούγκριζε και εγώ είχα παραδοθεί στην αντρίλα του. Τώρα γινόταν πιο βίαιος μαζί μου. Ευτυχώς που δεν με αντιμετώπιζε όπως στις πορείες γιατί τότε θα την είχα άσχημα.

Σηκώθηκε από πάνω μου αφήνοντας το κώλο μου γαμημένο. Με έστησε στα τέσσερα και ήρθε από πίσω μου. Η χερούκλα του με χούφτωσε και μια δυνατή μπάτσα προσγειώθηκε στα στρογγυλά κωλομέρια μου. Με το άλλο χέρι μου έπιασε την κοτσίδα και με γύρισε.

-    Είσαι καλό πουτανάκι. Μου λέει. μην τυχόν και σε πετύχω πουθενά με μπάφο γιατί θα σε κάνω μαύρο καημένε μου.

Κοκκίνισα και έμεινα αμίλητος.. Ενώ ένιωθα το καυτό του σπέρμα να γεμίζει το πρόσωπο μου!