Η φαντασίωση της Ελένης (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Καλοκαίρι, καύσωνας, στο δωμάτιο αντηχεί μουσική έθνικ! Καθώς μιλούσα στο chat με ένα γκομενάκι, μου γύρισε την συζήτηση στο σεξουαλικό θέμα.

«Γαμότο! Πάλι πολύ σαμπούκα ήπια και διαβάζω ότι θέλω!», αυτό σκέφτηκα μόλις είδα την πρόταση της να βρεθούμε για να της χαρίσω την πραγματοποίηση μιας φαντασίωσης της.

-    «Οκ!», της λέω. «Αλλά πρώτα πρέπει να μου πεις την φαντασίωση σου...»

-    «Αυτά από κοντά μωράκι...¨»

Ανταλλάσουμε τηλέφωνα και μιλάμε για λίγο στο τηλέφωνο για να κανονίσουμε το που θα με βρει. Μετά από δέκα λεπτά χτυπάει το κουδούνι. Ανοίγω και αμέσως πέφτει η μασέλα μου στο πάτωμα!

Απέναντι μου έχω ένα θεσπέσιο εικοσάχρονο προσωπάκι με πολύ νάζι ύφος και ένα σώμα που τρέλαινε και τον πιο εκλεκτικό επιβήτορα. Πεταχτό κωλαράκι με δυο υπέροχα βυζιά που πολλοί θα ήθελαν να αφήσουν εκεί πάνω την τελευταία τους πνοή.

Πριν προλάβω να πω λέξη μπαίνει μέσα και με ένα γλωσσόφιλο μου συστήνεται. Με το που κλείνω την πόρτα αρχίζει και τα πετάει τα ρούχα της στο πάτωμα. Χαζεύω σαν πρωτάρης. Δεν την αφήνω να μείνει δευτερόλεπτα μόνη της και πλακωνόμαστε στα γλωσσόφιλα και στο χαμούρεμα.

Την ρίχνω στο κρεβάτι και την γυρνάω σε 69. Όπως βύθιζα την γλώσσα μου μέσα στο υγρό και ξυρισμένο της μουνάκι αυτή, με μαεστρία ρουφούσε ολόκληρο το καυλί μου μέσα της και κάπου εκεί άρχισε το μωρό να σπαρταράει σαν το ψάρι.

Μέσα σε ένα δεκάλεπτο η… (ας την πούμε... Ελένη) έχυσε δύο φορές. Την σηκώνω να πάρει μια ανάσα γιατί κόντευε να λιποθυμήσει μιας και ο οργασμός της ήταν (και είναι ακόμη!!!) πολύ δυνατός.

-    «Να φέρω νερό;»

-    «Ναι ρε τρελιάρη, γιατί τα έπαιξα!»

Μόλις γυρνάω με το ποτήρι στο χέρι κτυπάει το κουδούνι…

-    «Ποιος μαλάκας να είναι;»

-    «Τρελιάρη, η φαντασίωσή μου θα είναι, άνοιξε!!!»

Πριν ανοίξω ρωτάω:

-    «Ποιος είναι;»

-    «Ο Τάκης!» (ας πούμε ότι τον λένε έτσι...)

-    «Ποιος Τάκης ρε;»

-    «Ο γκόμενος της Ελένης».

-    «Εεεε;»

-    «Ναι ρε μωρό, άνοιξε. Αφού σου είπα σήμερα θέλω τρέλα...»

-    «Μεγάλε, καλό το Ελενάκι μου;

-    «Και το ρωτάς;»

Την συνέχεια πιστεύω να την φαντάζεστε!!!