Ερωτικός σύντροφος (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Πριν από μερικές ημέρες απάντησα σε μια αγγελία ενός chat. Μετά από πολλά μηνύματα για χαρακτηριστικά και κλπ., αποφασίσαμε να βρεθούμε και από κοντά.

Πράγματι βρεθήκαμε σε ένα καφέ κοντά στο σπίτι μου, όπου ήπιαμε καφέ και μιλήσαμε για διάφορα θέματα... Να πω εδώ ότι ο Στέλιος είναι παντρεμένος 39 ετών, λίγο πιο κοντός από εμένα γύρω στο 1.75 και κανονικός στο σώμα..

Μετά τον καφέ θέλησε να με πάει στο σπίτι με το αυτοκίνητο και να κανονίσουμε και μια νέα συνάντηση για μια πιο... προσωπική κουβέντα. Σταμάτησε το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι και την ώρα που πήγα να βγω, με τράβηξε και μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο, που πρώτη φορά αισθάνθηκα τέτοιο ηλεκτρισμό να με διαπερνά.

Να μην τα πολυλογώ βρεθήκαμε την επομένη στο σπίτι μου. Με το που μπήκε μου ζήτησε να κάνει ένα ντουζάκι μια και είχε έρθει κατευθείαν από τη δουλειά. Φυσικά δεν αρνήθηκα και του έδειξα το μπάνιο. Με το που βγήκε από το μπάνιο μου έδωσε την πετσέτα να τον σκουπίσω πίσω στην πλάτη.

Εγώ είχα μείνει! Υπέροχο σώμα γυμνασμένο με κοιλιακούς φέτες, μικρό κωλαράκι σφιχτό και μυώδη πόδια. όσο για το καυλί του γύρω στους είκοσι πόντους και στητό!!! Γονάτισα να του σκουπίσω τα πόδια και πήρα το καυλί του στο στόμα μου. Υπέροχο με απίστευτη σκληράδα και με τα πρώτα του υγρά στην άκρη...

Με σήκωσε από κάτω και με έγδυσε. Μου δάγκωσε τις ρώγες και τις έτριψε δυνατά. Με φύλαγε και νόμιζα πως θα λιποθυμήσω από καύλα. Τα δάχτυλα του έτρεχαν σε όλο μου το κορμί και έμπαιναν στη τρύπα μου βίαια. Με σήκωσε στα χέρια του και με πήγε στο κρεβάτι. Είναι πολύ δυνατός!

Εκεί με έγλυψε από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Βρεθήκαμε σε στάση 69 και όσο τον έπαιρνα στο στόμα, εκείνος με γάμαγε με τη γλώσσα του. Με γύρισε μπρούμυτα και πήγε να μπει μέσα μου. Ευτυχώς ξαναβρήκα τα λογικά μου και του έδωσα προφυλακτικό. Μόλις το φόρεσε, μπήκε μέσα μου με τη μία.

Πόνεσα πολύ από την απότομη είσοδο του, αλλά δεν με άφησε να πονάω για πολύ.. έμεινε μέσα μου ακίνητος και άρχισε να μου χαϊδεύει το καυλί. Τον ένιωθα να με ανοίγει στα δυο αλλά μου άρεσε αυτή η πληρότητα που είχα. Άρχισε να κουνιέται μέσα μου αργά στην αρχή και μετά όλο και πιο γρήγορα όλο και πιο δυνατά...

Έχυσε πολύ γρήγορα αλλά αυτό δεν μας απέτρεψε. Του έβγαλα το προφυλακτικό και τον πήρα στο στόμα. Δεν τον άφησα να χαλαρώσει καθόλου και έτσι πολύ γρήγορα τον είχα μέσα μου και πάλι...

Αυτή η δεύτερη συνεχόμενη φορά ήταν η καλύτερη. Αλλάξαμε όλες τις στάσεις που ξέραμε και ακόμη περισσότερες... Τελειώσαμε ταυτόχρονα ο ένας στο στόμα του άλλου..

Βρισκόμαστε σε τακτά διαστήματα και περνάμε υπέροχα...