Είδα την μάνα μου με το γκόμενο (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Με λένε Βασίλη και είμαι 21 χρονών. Πριν από περίπου ενάμισι χρόνο οι γονείς μου χώρισαν και τράβηξαν ο καθένας τον δικό του δρόμο...

Εγώ τις πιο πολλές μέρες της εβδομάδας μένω με την μητέρα μου, η οποία από το καλοκαίρι έχει γκόμενο. Τον τύπο αυτόν τον γνώρισε στις καλοκαιρινές της διακοπές στην Πάρο. Τον φέρνει κανονικά στο σπίτι και μου τον έχει συστήσει.

Αυτή η ιστορία θα πρέπει να σας πω ότι με έχει καυλώσει (όσο παράξενο και αν ακούγεται). Έτσι λοιπόν, άρχισα να την παίρνω μάτι όταν κάνει μπάνιο ή όταν ξυρίζει τα πόδια της και το μουνί της και να τον παίζω. Έχω ρίξει τρελές μαλακίες από τότε.

Το αποκορύφωμα ήταν μια μέρα του Σεπτεμβρίου. Εγώ εκείνη την μέρα θα κοιμόμουνα στον πατέρα μου. Σε κάποια φάση όμως έπρεπε να γυρίσω σπίτι για να πάρω ένα dvd και να ξαναπάω στο σπίτι του πατέρα μου. Φτάνοντας είδα το αυτοκίνητο του γκόμενου από κάτω παρκαρισμένο και ψυλλιάστηκα ότι ίσως είναι μοναδική ευκαιρία για να δω κάτι καλό.

Έτσι, μπήκα σιγά στο σπίτι, η πόρτα της κρεβατοκάμαρας ήταν κλειστή (γιατί είχανε βάλει να δουλεύει το Air contition) και είχανε και ψιλό δυνατά την τηλεόραση. Βγήκα αμέσως στο μπαλκόνι και πήγα πολύ διακριτικά προς το πατζούρι της κρεβατοκάμαρας όπου ήταν μισοκλεισμένο. Και τι να δω;;; Την μάνα μου καβάλα στον τύπο και να ανεβοκατεβαίνει σε σχετικά γρήγορο ρυθμό!!!

Δεν μιλάγανε όσο είδα αλλά απ’ ότι κατάλαβα αναστενάζανε. Μετά από κάνα δίλεπτο κατέβηκε από πάνω του, ξάπλωσε και αυτός άρχισε να της γλείφει το μουνί. Η μάνα μου εκείνη την ώρα σπαρτάραγε από την καύλα. Και όπως είναι λογικό (νομίζω) και η δικιά μου καύλα είχε χτυπήσει κόκκινο.

Δυστυχώς όμως έπρεπε να φύγω γιατί έπαιζε να με δουν οι γείτονες που έπαιρνα μάτι. Επειδή δεν άντεχα, κατέβηκα στο γκαράζ, μπήκα στο αμάξι και βάρεσα απανωτά δυο μαλακίες.

Από τότε έχω βαρέσει άπειρες μαλακίες σκεφτόμενος το όλο θέαμα, και έχω μιλήσει άπειρες φορές με μικρόφωνο στο chat με άλλα άτομα (άγνωστα) για αυτό το θέμα παίζοντας τις ψωλές μας.

Ελπίζω να ξαναδώ κάτι τέτοιο....