Λίνα (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Ήταν μία απρόσμενη συνάντηση ένα βράδυ. Είμαι ο Τάκης και είμαι παντρεμένος με την Λίνα. Λείπω συχνά στην επαρχία για δουλειές και μερικές φορές έρχεται και η Λίνα.

Εκείνο το βράδυ πίναμε ουζάκια με κάτι φίλους τελειώσαμε κατά τις δώδεκα περίπου και είπαμε να πάμε για ποτάκι.

Όπως προχωρούσαμε μπροστά μου βλέπω ένα τέλειο μωρό ξανθό μακρύ μαλλί, φούστα τζην κοντή, και περπατούσε για την πιάτσα ταξί.  Ανοίγω τον βηματισμό μου να την προλάβω. Όσο προχωρούσα τόσο μου θύμιζε εσένα, όταν πλησίασα κοντά τότε ήμουν σίγουρος, ναι ήταν η Λίνα.

Αγκαλιές φιλιά και τα σχετικά.

Άφησα τους άλλους εννοείται, και πήγαμε για ποτό οι δυο μας. Σε όλη την ώρα στο μπαρ οι χειρονομίες δεν έλειψαν. Ο ερωτισμός ήταν στο αποκορύφωμά του. Η Λίνα είχε πιει αρκετά και σε κάποια στιγμή μου λέει επιτακτικά να βγούμε έξω, και φυσικά την ακολούθησα.
Περπατήσαμε λίγο μερικά μέτρα και με τραβάει σε μια πιλοτή, με ελάχιστο φωτισμό... Και μου δίνει ένα φιλί γεμάτο πάθος.

Με χάιδευε σε όλο μου το κορμί… οι ανάσες άρχισαν να βαρύνουν πολύ. Ανοίγει το δερμάτινο και αποκαλύπτεται το δικό της κορμί. Τζην πολύ κοντή φούστα, ένα πολύ αποκαλυπτικό τοπ, και κάλτσες με πολύ ψιλό δίχτυ τρέλα. Την κολλώ στον τοίχο και άρχισα να εξερευνώ κάθε εκατοστό του σώματος της με την γλώσσα μου. Ήταν υπέροχο!

Μετά από λίγο παίρνει την σκυτάλη η Λίνα. Με λίγο αυταρχικό τρόπο με κολλάει εμένα στον τοίχο λέγοντάς μου ότι έχει τον έλεγχο αυτή.
Μου άνοιξε το πουκάμισο μου και με έγλειφε με τόσο αισθησιασμό όσο δεν πήγαινε άλλο. Κατέβηκε παρακάτω… αφού μου ξεκούμπωσε το παντελόνι και άρχισε να γλείφει το ήδη ερεθισμένο μου πέος σαν να το έβλεπε πρώτη φορά… εγώ ήμουν στον ουρανό!

Δεν θα αργούσε η Λίνα να πάρει αυτό που ήθελε. Της λέω ότι τελειώνω, και μου λέει ότι θα τελειώσω εκεί που θέλει αυτή.

Δεν άντεχα άλλο και είχε ήδη σηκώσει την μικρή φούστα και ενώνοντας τα πόδια της μου λέει ότι θέλει να τελειώσω εκεί, μόνο στα πόδια της.

Αφού πέτυχε τον σκοπό της, πήρε το σπέρμα μου και το άλειψε και στα δύο πόδια. Μου χαμογέλασε και μου είπε ότι τώρα μπορούμε να συνεχίσουμε το ποτό μας στο μπαράκι.

Και φυσικά η βραδιά δεν τέλειωσε εκεί. Μπορεί η ιστορία να μην σας άρεσε αλλά είναι μια στιγμή δική μας. Μωρό μου την θυμάσαι;;;