Ποιος να ήταν άραγε (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Είμαι 36 χρονών, παντρεμένη και με δύο κόρες έξι και οκτώ χρονών αντιστοίχως. Δεν ξέρω πόσο δυσκολεύτηκα (ή όχι) να πάρω την απόφαση να γράψω, έτσι "για να μου φύγει", που λένε, η εντύπωση ότι είχα κάποιο μυστικό από τον άντρα μου, που δεν σας κρύβω ότι πραγματικά τον αγαπώ.

Η περιπέτεια αυτή, μου συνέβη στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης μου στην πρώτη μου κόρη.

Ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι μου μόνη, γιατί ο άντρας μου είχε κάποιο εργασιακό ραντεβού το βραδάκι. Ήταν περίπου έντεκα με δώδεκα το βράδυ και ενώ ήμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου, άκουσα την πόρτα να ανοίγει. Σκέφτηκα: «Ε, κάπως νωρίτερα ήρθε!», από ότι είχα καταλάβει.

Δεν σηκώθηκα. Ξαφνικά τον νιώθω να έρχεται σιγά - σιγά για να μη με ξυπνήσει και να χώνεται κάτω από το σεντόνι και να πλαγιάζει δίπλα μου. Δεν ήθελα να ξεβολευτώ, που λένε, και να μείνω ξύπνια μετά, γι’ αυτό και δεν αντέδρασα και έμεινα ακίνητη.

Σε λίγο νιώθω το χέρι του να έρχεται σιγά - σιγά ανάμεσα στα πόδια μου. Φυσικά μου άρεσε η κατάσταση αυτή γιατί εδώ που τα λέμε τους τελευταίους δυο - τρεις μήνες το είχα στερηθεί. Ξαφνικά το δάχτυλό του έκανε το συνηθισμένο του δρομολόγιο στο μουνάκι μου.

Μέχρι εκεί δεν ένιωσα τίποτε το παράξενο. Αυτό που με παραξένεψε όμως στην συνέχεια ήταν ότι αυτό που μου έκανε μετά, ήταν μια συνήθεια του πρώην αρραβωνιαστικού μου. Πάγωσα από αμηχανία αλλά τον πάγο τον έλιωσε γρήγορα το ξάναμμα που ένιωθα.

Δεν τολμούσα να γυρίσω το κεφάλι μου να τον δω. Είχα μουσκέψει. Σχεδόν έτρεμα. Δεν ήθελα όμως και να χαλάσω την σκηνή. Πότε θα είχα πάλι την τύχη να νιώσω ξανά έτσι;

Όταν σε λίγο ένιωσα και το παράξενα σκληρό καυλί του να ψάχνει το φετίχ του πρώην μου, (δεν ήταν συνήθεια του άντρα μου, αν και επανειλημμένα  του το είχα με τρόπο ζητήσει) κέρωσα.

Το δέχτηκα ανεπιφύλακτα γιατί μ’ άρεσε, όχι όμως με την παλιά ευκολία, και επάνω στις φωνές μου από την ηδονή, τέλειωσε κι αυτός μέσα μου..

Όταν άκουσα σε λίγο πάλι την πόρτα να ανοίγει και νόμισα πάλι ότι φεύγει αθόρυβα σχεδόν όπως ήρθε, είχα κάνει λάθος. Ήταν ο άντρας μου που μόλις είχε γυρίσει.

Το μόνο που θυμάμαι σαν τώρα είναι η έκφραση της απορίας του όταν "ξυπνώντας" με, με ρώτησε:

-    «Γιατί κορίτσι μου είσαι ιδρωμένη; Μήπως θέλεις να ανοίξω λίγο το παράθυρο;»

Τι να του απαντούσα; Ότι μόλις είχα κάνει έρωτα στη φαντασίωσή μου επάνω με τον πρώην μου;