Έτσι γαμάει η Καλαμάτα (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Είμαι ο Χ. και είμαι είκοσι ετών, ελαφρά γεματούλης. Συχνά γαμάω αγόρια, έτσι κι αυτή η ιστορία αφορά ένα γαμήσι με αγόρι.

Μια μέρα που είχα πήξει στην μαλακία, μπήκα στο chat μπας και βρω κανένα επίδοξο κωλαράκι να φιλοξενήσει το Καλαματιανό «λουκάνικο» μου. Μετά από πολύ έρευνα πέτυχα τον Κωστή, έναν δεκαοκτάρη, αλλά έμπειρο στο... στόμα, και παρθένο στον κώλο.

Άρχισα να συζητώ μαζί του και μου είπε ότι μένει Αθήνα αλλά θα κατέβει Καλαμάτα. Έτσι, κανόνισα να τον γαμήσω. Είχα πάρει τα κλειδιά από το σπίτι ενός φίλου και είχαμε όλο το σπίτι δικό μας. Άνοιξα την πόρτα… ήταν ένας δεκαοκτάρης, μετρίου αναστήματος. Δεν του φαινόταν ότι ήταν γκέι.

Εγώ είχα φορέσει μαύρο πουκάμισο και μαύρο παντελόνι, να φαίνεται έτσι το στήθος (και η τρίχα). Ο μικρός το έριξε το βλέμμα στο στήθος. Εγώ χωρίς πολλά - πολλά, κάθισα στον καναπέ και ξάπλωσα πίσω με τα χέρια απλωμένα στην πλάτη του καναπέ.

Ο Κωστής ήρθε γονάτισε και μου έλυσε την λουρίδα. Με αργές κινήσεις μου τον έβγαλε έξω και άρχισε να με πιπώνει. Τον έπαιρνε στο στόμα και με την γλώσσα του τον τυραννούσε μέσα. Κόντεψα να χύσω…

Μετά τον έπαιρνε όλον μέσα (16 εκ). Η μύτη του άγγιζε τις πουτσότριχες. Με καύλωσε. Μετά πήρε και τα αρχίδια μου στο στόμα, έπαιξε με κάθε ένα ξεχωριστά… τι καύλα!

-    «Εσείς οι πρωτευουσιάνοι ξέρετε να τσιμπουκώνετε!», του είπα.

Εκείνος χαμογέλασε με την ψωλή μου στο στόμα…

-    «Σήκω!», του είπα και έβγαλα τα ρούχα μου.

Το ίδιο και εκείνος. Άρχισα να παίζω με την κωλοτρυπίδα του. Ήταν πολύ στενή…

-    «Να είσαι προσεκτικός…», έλεγε συνέχεια.

Εγώ όταν άνοιξε ελάχιστα, έβαλα τον πούτσο μου και άρχισα να σπρώχνω. Ο Κωστής βόγκηξε…

-    «Αουτς! Αααχχχ! Βγεεες!»

Εγώ έκανα τον κουφό απλά έσπρωχνα. Ο σφιγκτήρας του υποχώρησε και το καυλί μου χώθηκε στα άδυτα του κώλου του…

-    «Αααααααααααααα!!!» φώναξε.

-    «Σκάσε ρε!», είπα εγώ…

Και άρχισα να γαμάω μέσα - έξω, μέσα - έξω… η τρύπα του ήταν πολύ σφιχτή. Μετά από αρκετά βογγητά, άρχισε να βογκάει από καύλα… ο κώλος του γινόταν όλο και πιο άνετος.

Τελικά έχυσα στην καπότα. Το καλύτερο γαμήσι. Έτσι γαμάει η Καλαμάτα!