Αχ! Αυτή η μητριά (Οικογενειακή)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Γεια σας με λένε ας πούμε Κώστα. Είμαι από επαρχία αλλά μένω πλέον Αθήνα. Θα σας πω για εμένα και την μητριά μου.

Μου συνέβη πριν δυο χρόνια. Η μητριά μου είναι πολύ ωραία γυναίκα! Πάντα την έβλεπα και καύλωνα. Ήξερα πάντα πως έχει γκόμενο και της αρέσει να γαμιέται αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα.

Πριν δυο χρόνια λοιπόν με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως θα έρθει Αθήνα για κάτι δουλειές. Της είπα να έρθει σπίτι μου να μείνει και έτσι έγινε. Ήρθε με μια φίλη της η οποία θα έμενε αλλού.

Αφού ήρθε, κάτσαμε ήπιαμε καφέ και τα σχετικά, μου είπε πως το βράδυ είχε κανονίσει για μπουζούκια στο Γονίδη. Πήγαμε, ήπιαμε πολύ, γυρίσαμε σπίτι, αλλάξαμε και κάτσαμε στο καναπέ και λέγαμε μαλακίες.

Φορούσε ένα νυχτικό διάφανο κοντό και από μέσα μαύρα εσώρουχα. Όσο την έβλεπα καύλωνα τρελά! Ήθελα να της σκίσω την κωλοτρυπίδα. Με ρώτησε αν έχω γκόμενα και της είπα πως εδώ και ένα μήνα τίποτα.

-    Πως την βγάζεις; Μου λέει. Και της λέω:

-    Ούτε μαλακία δεν παίζω…

Τότε έγινε αυτό που λαχταρούσα! Ένιωσα το χέρι της να μου χαϊδεύει τον πούτσο πάνω από το σορτς και μου λέει:

-    Θέλεις να σε ξελαφρώσω;

Και μου κατεβάζει το σορτς και ξεκινάει μια τρελή πίπα! Τον έβαζε μέσα και μου τον δάγκωνε. Με τρέλαινε! Μέσα σε δύο λεπτά έχυσα και τα ήπιε όλα… δεν άφησε τίποτα!

Την ξάπλωσα, της κατέβασα το εσώρουχο και της έγλειφα τη μουνάρα. Ήταν ξυρισμένη και μύριζε υπέροχα! Την έγλειφα μέχρι να χύσει. Πάντα μου άρεσε το γλειφομούνι.  

Είχα καυλώσει… πάλι. Την γύρισα στα τέσσερα και την πήρα από τον κώλο. Έχυσα μέσα της..

Εκείνο το βράδυ γαμιόμαστε συνέχεια... Το μεσημέρι που ξυπνήσαμε μου έκανε μια πίπα ντύθηκε και έφυγε...