Η τρανς του Κολωνακίου (Transexual)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Την γνώρισα καλοκαίρι του 2007. Αφού με πήρε τηλέφωνο, μου είπε να περάσω από το σπίτι της. Φτάνοντας μπαίνω μέσα και αρχίζουμε τι και πως, λέγοντας και την προηγούμενη εμπειρία μου. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το σπίτι. Διακοσμημένο με κλασικά και ακριβά πράγματα αλλά και η καθαριότητα. Βέβαια είχα και  επιφυλάξεις.

Μετά από 20 λεπτά κουβέντας, σηκώνεται και έρχεται πάνω μου και μου δίνει ένα φιλί. Με ρούφηξε κανονικά. Σάστισα μέσα μου και είπα:  «ότι γίνει».  Συνεχίσαμε να φιλιόμαστε, ώσπου άρχισε να μου βγάζει  ένα- ένα τα ρούχα. Με ξάπλωσε και αρχίζοντας από το λαιμό και τις ρώγες, με δάγκωνε και με έγλυφε με μανία.

Είχα παραδοθεί. Πηρέ την πούτσα μου στο στόμα της και την έχωσε μέχρι τα αρχίδια. Συγχρόνως έπαιζε και την τρύπα μου. Ομολογώ ότι θα ‘θελα να ναι έτσι όλο το σκηνικό μέχρι να φύγω. Ώσπου με γυρνά στα τέσσερα χωρίς να ξέρω τι θα κάνει. Τραβιέμαι για λίγο, μου λέει:

-    Να σε γλύψω θέλω...

Αφέθηκα, και εκείνη αρχίζει να γλύφει την τρύπα μου, και συγχρόνως να τραβάει το καυλί μου πίσω. Μια έγλυφε τον κώλο μου και μια την πούτσα μου. Εκεί που παραδόθηκα σχεδόν, ήταν όταν πήρε την πρωτοβουλία να σηκωθεί να με γαμήσει. Μπήκε μέσα μου για λίγο, και πονώντας εγώ τραβήχτηκα. Δεν είπε τίποτα. Συνεχίσαμε να χαμουρευόμαστε στο κρεβάτι,  έχοντας μονίμως τα  δάχτυλά της στον κώλο μου. Μου λέει σε μια φάση:  

-    Θέλω να είσαι ο σκλάβος μου!

Και με έβαλε στα βυζιά της, τα οποία τα ρουφούσα με μανία. Δάγκωνα τις ρώγες της τόσο πολύ, που ούρλιαζε λέγοντας:  

-    Έτσι σκλάβε μου! Έτσι! Γλύψε την αφέντρα σου!!!

Αφού πέρασα ώρα με το να γλύφω τις βυζάρες της, και ενώ ήμουν σε εκείνη την περιοχή, με σπρώχνει προς τα κάτω με το ζόρι. Ήθελε να πάρω την πούτσα της στο στόμα μου, και με μια κίνηση τον χώνει μέσα.

-    Έτσι σκλάβε μου! Καύλωσε την αφέντρα σου! Καύλωσε την!!! Μου φώναζε!

Δεν με άφησε να βάλω χέρι πάνω της. Ουσιαστικά με γαμούσε  στο στόμα μέχρι που έχυσε μέσα.

Αφού τελειώσαμε, ξαπλώσαμε και με είχε αγκαλιά λες και ήμουν το μωρό της.

Από τότε συναντιόμασταν συνέχεια εκεί μέχρι και δυο μήνες πριν, για  πολλές ιστορίες..