Δυο τραβεστί και πρώτη μου φορά (Τρανσέξουαλ)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Από τότε που είχα σχέση με την κοπέλα μου και είχε αρχίσει να φθείρεται.. μου έμπαιναν ιδέες να δοκιμάσω με trans. Φαντασιωνόμουν και τέτοια..

Βέβαια με την κοπέλα μου το μόνο που έκανε με το κώλο μου ήταν δάκτυλο και γλώσσα.
Πριν δυο χρόνια και ενώ το είχα πάρει απόφαση να πραγματοποιήσω αυτή την καύλα που είχα.. γνώρισα μια τραβεστί. Ψηλή, θηλυκιά.. μιλήσαμε στο τηλέφωνο και κανονίσαμε να πάω από εκεί..

Μπαίνοντας μέσα, δεν ήθελα να κομπλάρω ..

Κάθισα δίπλα της και μου έλεγε πόσο της άρεσα και τέτοια. Ξαφνικά, βλέπω να έρχεται ένας μελαχρινός αγριομούναρος τραβεστί! Έκανε ζέστη και πήγαμε οι τρεις μας στο δωμάτιο που είχε δροσιά..

Με βάλανε στην μέση.. η μια με έγλυφε και μου χάιδευε τα αρχίδια και σιγά-σιγά προχωρούσε και προς την τρύπα μου. Ώσπου έβαλε δυο δάκτυλα. Είχα ξαπλώσει και χάιδευα με δέος τις ψωλές τους..

Αφού είχα πεθάνει από καύλα, μοιραζόμαστε τα προφυλακτικά και λέμε να αλλάξουμε στάσεις.. χωρίς να πάρω γραμμή τι και πω, βρέθηκα στα τέσσερα να με γαμάει μια πούτσα!

Η καύλα έφτασε και.. στο στόμα μου όταν πήρα και το πούτσο της άλλης, αφού περίμενε μπροστά μου χαϊδεύοντάς τον. Ήταν θέμα χρόνου. Η άλλη είχε ανοίξει το σφιχτό κώλο μου λέγοντας πόσο της αρέσει να τον γαμάει..

Βέβαια, μόλις αλλάξαμε στάση και με ξάπλωσε, ένιωσα κάπως.. όταν με έβλεπα να είμαι παθητικός.

Σταματήσαμε εκεί.. την απόφαση μου δεν την άλλαζε κάτι και έτσι έφυγα στα καλά καθούμενα. Βέβαια από τότε μέχρι και την επόμενη εμπειρία μου, καύλωνα συνέχεια στην σκέψη να γαμιέμαι.. και ότι μετάνιωσα εκείνο το βράδυ που έφυγα..


Πέρασαν κάτι εβδομάδες βέβαια και δεν είχα σχέση.. μόνος τώρα είχα να βγάλω όλες τις ορέξεις..

Και έτσι γνώρισα μια Τρανς ξανθιά, ψηλή με γεροδεμένο κορμί. Δεν ήταν και άσχημη.. καύλωνα βέβαια στην σκέψη να δαγκώνω τα βυζιά της.. σκληράαα!!