Η χήρα από το chat

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Είμαι 36 χρονών και τα έχω εδώ και ένα χρόνο περίπου με μια πολύ όμορφη Βουλγάρα 30 ετών. Η ιστορία μου όμως δεν αφορά αυτήν. Αφορά μια γυναίκα, χήρα (έτσι μου είπε τουλάχιστον!) 48 που γνώρισα στο chat.

Τα πράγματα έχουν ως εξής: Μιλούσαμε δικτυακά για περίπου τρεις βδομάδες μέχρι που κλασικά, αποφασίσαμε να γνωριστούμε από κοντά. Αρχικά απλά ήθελα να την γνωρίσω σαν άνθρωπο, μια και περίμενα να συναντήσω μια χοντρή μεσήλικη κυρία...

Τα πράγματα δεν ήταν έτσι ακριβώς και συνάντησα μια αρκετά όμορφη γυναίκα για την ηλικία της, με ωραίο μεγάλο σχετικά κωλαράκι (κάτι που με φτιάχνει απίστευτα...) και ικανοποιητικό στήθος. Την πρώτη φορά είπαμε τα κλασικά, αλλά και στους δυο μας καρφώθηκε η ιδέα για το παραπάνω...

Μετά από πλήθος συζητήσεων στο chat αλλά και στο τηλέφωνο και sms είπαμε να το κάνουμε.. Κλείσαμε ξενοδοχείο και ανεβήκαμε επάνω... Είχε βέβαια το κόλλημα να γίνουν όλα με κλειστά φώτα...

Γδυθήκαμε και πέσαμε στο κρεβάτι.. Ήταν απίστευτη! Τρελαινόμασταν να είμαστε αγκαλιά σφήκα και να αγγίζει ο ένας τον άλλον.. Όταν την έφερα ανάσκελα και μπήκα μέσα της, παραλίγο να τελειώσω σαν 16άρης σε δευτερόλεπτα. Όταν τελειώσαμε σχεδόν μαζί μούγκριζε τρελά... Όμως μετά από αυτό ξεκινήσαμε να κάνουμε προκαταρκτικά..

Μου έφερε τον κώλο της και το μουνάκι της στο πρόσωπο μου κάνοντας 69. Δεν χόρταινα να γλύφω τα ζουμιά της, να χώνω την γλώσσα μου και στο παχουλό μουνάκι της, αλλά και στο κωλαράκι της. Η πίπα της ήταν φοβερή! Της έλεγα πότε να σταματάει για να μην τελειώνω. Την δεύτερη φορά τελείωσα βαθιά μέσα στο μουνάκι της πισωκολλητό. Ήταν η αγαπημένη της στάση βέβαια.. και πάντα μούγκριζε σαν ζώο..

Με έβαλε να κάνω ντουζάκι μετά από αυτήν και της ζήτησα να είναι καθιστή στην άκρη του κρεβατιού εγώ όρθιος δίπλα της, και να μου κάνει πίπα. Της το έκανα στο στόμα της, μέσα-έξω συνέχεια, της χάιδευα τα μαλλιά, το πρόσωπο. Όταν ήμουν όσο έπρεπε ερεθισμένος, ήθελε να το κάνει ανάσκελα.
Μπήκα μέσα της, ξάπλωσα πάνω της, έσφιξε τα πόδια της στην μέση μου και άρχισα να την πηδάω σε γρήγορο ρυθμό. Της έλεγα πόσο μου αρέσει, της μίλαγα πρόστυχα… εκείνη δεν απάνταγε, αλλά ήξερα ότι της άρεσε. Μάλλον δεν μπορούσε να απαντήσει.

Όταν έχυσε μου το ψιθύρισε στο αυτί. Εγώ είχα ακόμα δυνάμεις και έχυσε ξανά. Ίσως τότε να άκουσε όλο το ξενοδοχείο της κραυγές της. Αν και μπορούσα άνετα να τελειώσω μέσα της προτίμησα την κοιλιά και το στήθος της. Κάτσαμε λίγη ώρα αγκαλιά, πτώμα και οι δυο και ντυθήκαμε. Έβαλε το σουτιέν της πάνω από την κρεμούλα που την είχα αλείψει.

Δεν βρισκόμαστε πολύ συχνά, μια και συζώ με την άλλη κοπέλα και δεν είναι πάντα εύκολες οι δικαιολογίες. Περίπου μια φορά το μήνα. Είναι όμως οι καλύτερες μου εμπειρίες. Κάθε φορά είναι και καλύτερη.

Η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή...