Με την γειτονοπούλα (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Στην πολυκατοικία μου μένω εγώ στην γκαρσονιέρα μου αλλά και ακόμη δυο οικογένειες καθώς υπάρχουν αρκετά γραφεία. Η μια οικογένεια έχει δυο αγόρια μικρά και η άλλη μια δεκααεννιάχρονη φοιτήτρια και ένα μικρό αγόρι. Με τις δυο οικογένειες είχαμε αρκετά καλές σχέσεις και συχνά με καλούσαν στο σπίτι τους να τους φτιάξω κάποια προβλήματα που πιθανώς να τους παρουσιάζονταν στον υπολογιστή τους.

Κάπως έτσι άρχισε και η περιπέτεια μου με την δεκααεννιάχρονη φοιτήτρια που την έλεγαν Μαρία. Η Μαρία ήταν ένα πολύ λεπτό κορίτσι γύρω στο 1.60 με ωραίο στήθος και κωλαράκι και πολύ πονηρά μάτια. Το χαμόγελο της από την άλλη έβγαζε τρομερό ερωτισμό. Όποτε συναντιόμασταν στο ασανσέρ πάντα η πούτσα μου γινότανε κάγκελο.

Μια μέρα που παρακολουθούσα την αγαπημένη μου ομάδα στην τηλεόραση, η Μαρία που φορούσε ένα πολύ κοντό παντελονάκι τζιν και ένα ωραίο μαύρο μπουστάκι χωρίς σουτιέν, μου χτυπάει το κουδούνι και αφού μου λέει ότι είναι μόνη στο σπίτι, με πληροφορεί ότι για κάποιο λόγο ο υπολογιστής της δεν έμπαινε στο διαδίκτυο και έτσι ήθελε να πάω πάνω να την βοηθήσω. Εγώ δεν έχασα ευκαιρία και ανέβηκα στο διαμέρισμα της.

Αφού βρήκα το πρόβλημα και το διόρθωσα μου πρότεινε να καθίσω να με κεράσει κάτι σαν ανταμοιβή για την βοήθεια. Εγώ αμέσως δέχτηκα. Αφού βάζει τα ποτά καθίσαμε στον καναπέ και τα λέγαμε.

Η κουβέντα έφτασε στο ερωτικό και μου εκμυστηρεύτηκε ότι τον τελευταίο καιρό λόγω του χωρισμού του διαθέτει αρκετές ώρες στον δονητή της. Αυτό με ερέθισε πολύ και αυτό φάνηκε στην φόρμα μου. Αυτή το κατάλαβε και αφού μου χαμογέλασε μου έσκασε ένα φιλί στο στόμα και αμέσως γονάτισε και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα.

Η καύλα μου απερίγραπτη καθώς συνέχιζε το τσιμπουκάκι. Μετά την σήκωσα πάνω και την πήρα και την ξάπλωσα στο κρεβατάκι της. Αφού της αφαίρεσα το παντελονάκι, το μικροσκοπικό στρινγκ και το μπουστάκι άρχισα να την γλείφω στο στήθος και παράλληλα της έχωσα δυο δάχτυλα στο υγρό μουνάκι της.

Αμέσως άρχισε να χύνει και μου ζητούσε επίμονα να μπω μέσα της. Και τότε καρφώνω την πούτσα μου μέσα της και μετά από μισό λεπτό τελειώνω. Εκείνη την στιγμή καταλάβαμε ότι η ώρα πέρασε και θα γυρνούσαν οι δικοί της έτσι ντυθήκαμε δώσαμε ένα δυνατό γλωσσόφιλο και δώσαμε ραντεβού για αύριο βράδυ στο σπίτι μου.