Η Αννούλα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Γεια σας και πάλι! Λοιπόν ας ξεκινήσουμε από εκεί που ήμασταν. Εκείνη την μέρα ήμουν με την κοπέλα μου στο σπίτι φιλιόμασταν παθιασμένα και κάναμε αγκαλιές.

Κάποια στιγμή εκεί που της χάιδευα την κοιλιά άρχισα να κατεβάζω το χέρι μου σιγά σιγά-μέσα στο παντελόνι της. έβαλα το χέρι μου μέσα απ’ το εσώρουχο της και χάιδεψα την γραμμουλίτσα από τις τριχούλες που πάντα είχε στο μουνάκι της η Αννούλα.

Έκανε μια κίνηση για να σταματήσει το χέρι μου αλλά δεν τα κατάφερε και είδα να ανοίγει λιγάκι τα ποδαράκια της. Το μουνάκι της ήταν ήδη υγρό (το πρόσωπο της είχε κατακοκκινίσει. Όλο της το σώμα έκαιγε.)

Άρχισα απαλά - απαλά να της χαϊδεύω την κλειτορίδα. Το Αννιώ έχυσε. Έχυσε αρκετές φορές και μετά έπεσε αποδυναμωμένο στην άκρη. Μαζεύτηκε και δεν μίλησε. Την άφησα να απολαύσει τον οργασμό της. Μετά την πήρα αγκαλιά και της μίλησα αλλά δεν πήρα απάντηση. Είχε κοιμηθεί η καημενούλα στην αγκαλιά μου.

Ήταν πολύ γαλήνιο το προσωπάκι της. Της ζήτησα έρωτα αλλά λέει δεν ήταν έτοιμη και τέτοια. Παρόλα αυτά ποτέ δεν θα το ξεχάσω.

(με το Αννιώ χωρίσαμε δυστυχώς αλλά τώρα κάτι πάει να ξαναγίνει) περιμένω σχόλια.