Απρόσμενο (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Ήμουν με το ζόρι 22. Συνήθως μετά την δουλειά κάθομαι σπίτι και πίνω κανένα κρασάκι ή απλώς βλέπω τηλεόραση. Σήμερα όμως ένας που ήταν τουλάχιστον δέκα χρόνια μεγαλύτερος μου έχωσε στα βυζάκια μου το τηλέφωνο του καθώς του πρόσφερα τον καφέ του.

Εγώ έχοντας καιρό να κάνω σεξ δεν έχασα την ευκαιρία. Το βράδυ κατά τις δέκα τον πήρα τηλέφωνο και του είπα να έρθει. Ήταν και ωραίος και φαινόταν να τον έχει μεγάλο. Εγώ άναψα το τζάκι έβαλα κάτι σέξι και περίμενα με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι.

Όταν χτύπησε το κουδούνι και άνοιξα, προς μεγάλη μου έκπληξη δεν είδα αυτόν αλλά έναν που ήταν στην ηλικία μου. Μπήκε μέσα λέγοντας ότι δεν μπορούσε να αφήσει την γυναίκα του και δεν μπορούσε να έρθει. Αλλά δεν πειράζει. Αυτός ήταν γύρω στο 1.90 με γαλάζια μάτια που σε ταξίδευαν. Ήταν γεροδεμένος και φαίνονταν ότι έκανε πολύ καιρό γυμναστική. Καθίσαμε για κανένα μισάωρο και γνωριστήκαμε αλλά δεν περίμενε.

Ξαφνικά πλησιάζει με φιλάει με ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο και μου πέταξε την μπλούζα. Μετά έβγαλε κι αυτός την μπλούζα του ενώ το παντελόνι είχε φουσκώσει λίγο. Μετά ενώ έβγαλα και την φούστα και το σουτιέν είχα μείνει με το στρινγκάκι. Με ξάπλωσε στη φλοκάτη, μου έσκισε και το στρινγκάκι και άρχισε να μου χώνει τον πούτσο του με δύναμη μέσα μου. Εγώ έβγαζα αγκομαχητά που με είχε ακούσει όλη η πολυκατοικία.

Μετά προχωρήσαμε στην 69 όπου ήταν έτοιμος να χύσει. Εγώ του τον άρπαξα και τον έχωσα μέσα στο στόμα μου. Τότε του πήρα μια πίπα. Έπειτα αυτός με φιλάκια για να με χαλαρώσει κατέβηκε και μου έγλειφε το μουνάκι μου και χώνοντας μέσα του και τα πέντε του δάχτυλα.

Μετά άρχισε να μου γλείφει τα βυζάκια μου. Του ξαναπήρα μια πίπα και εξουθενωμένοι και οι δυο κοιμηθήκαμε. Το πρωί ακολούθησε άλλος ένας γύρος...