Τσιμπούκι στο αυτοκίνητο (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Είμαι ο Σάκης από Βόλο. Κάποτε μέσα από εδώ άρχισα να επικοινωνώ με έναν άντρα. Όταν δώσαμε ραντεβού, περίμενα να δω κανέναν χοντρό και άσχημο αλλά είδα έναν παίδαρο γύρω στα σαράντα αρκετά τριχωτό και με ωραίο κορμί.

Τα έχασα στην αρχή αλλά εκείνος μου ξεκαθάρισε πως πάνω από όλα είναι η οικογένειά του κι απλά ήθελε να εξακριβώσει αν οι πούστηδες παίρνουν καλύτερο τσιμπούκι από τις γυναίκες. Μπήκαμε στο αυτοκίνητο και μόλις ξεκίνησε με διέταξε να τον χουφτώσω. Εγώ υπάκουσα τυφλά κι είδα πως μέσα στο παντελόνι του έκρυβε ένα θηρίο! Άρχισα με τον δικό μου τον πούστικο τρόπο να τον χαϊδεύω τόσο καλά που αναστέναζε ενώ οδηγούσε.

Ο Γιώργος με οδήγησε σε ένα έρημο πάρκο και καθώς έβρεχε, δεν φαινόταν ψυχή γύρω μας. Έσβησε τα φώτα κι έκανε το κάθισμα του προς τα πίσω. Τότε ανέλαβα δράση. Στην αρχή του δάγκωνα το καυλί πάνω από το παντελόνι ενώ εκείνος με παρακαλούσε να τον γλείψω τρυφερά για να τον ξεκουράσω από τη δουλειά. Σιγά - σιγά άρχισα να του ανοίγω το φερμουάρ ενώ η γλώσσα μου έτρεχε πάνω στο φουσκωμένο του παντελόνι.

-    «Είσαι μεγάλη ψώλα!!!», μου είπε ο Γιώργος κι εγώ κρυφογέλαγα για τα καλά του λόγια.

Σε λίγο ένα καυλί που έτρεμε από καύλα ήταν μέσα στα μούτρα μου. Του χαμογέλασα κι έσκυψα να του πιπιλίσω τα μυρωδάτα αρχίδια του. Τα μπαλάκια του ήταν πρησμένα και η πούτσα του χτύπαγε στον αφαλό του όταν η γλώσσα μου στριφογύριζε στην ευαίσθητη περιοχή του.

-    «Πράγματι ξέρετε να ικανοποιείτε άντρες μωρή πούστρα!», μου είπε ο Γιώργος κι εγώ έπρεπε να περάσω στο κυρίως μενού.

Αργά και μεθοδικά άρχισα να γλείφω το πρησμένο του πουτσοκέφαλο. Παράλληλα χάιδευα τα αρχίδια του και του τον έπαιζα με μαεστρία. Ο Γιώργος είχε ξαπλώσει πίσω και άρχισε να μου λέει πως χθες βράδυ γάμαγε το μουνί της γυναίκας του, της περιποιήθηκε τον κώλο, του πήρε τσιμπούκι αλλά καμιά σχέση με το δικό μου. Εγώ χαιρόμουν για την τέχνη μου που την εξασκώ εδώ και χρόνια με επιτυχία και του πρόσφερα μια μοναδική πίπα για να με θυμάται.

Η γλώσσα μου δεν χόρταινε τη μυρωδάτη πούτσα του και σε λίγο μπουκώθηκα ως το λαρύγγι για να τον κάνω να σφαδάζει από καύλα. Μετά από κανένα μισάωρο άρχισε να φωνάζει πως είναι έτοιμος να μου τα δώσει. Τον πήρα ακόμα πιο βαθιά μέσα μου και του επέτρεψα να με χορτάσει με τα πηχτά του χύσια, που πραγματικά έπεσαν βάλσαμο στο πούστικο στομάχι μου. Ο Γιώργος βόγκαγε από καύλα καθώς τον καθάριζα καλά - καλά να μην αφήσω ούτε σταγόνα να πάει χαμένη.

Όταν ντύθηκε με πήγε σπίτι μου και πιάνοντάς μου τον κώλο, μου είπε πως πολύ σύντομα θα κανόνιζε να το σκάσει από την γυναίκα του για να με αγκιστρώσει στον πούτσο.