Η Βασούλα μου (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Γεια σας! Είμαι πρωτάρης στο X Stream. Πήρα το θάρρος να γράψω κι εγώ αφότου διάβασα κάποια κειμενάκια. Ουφ! Ας ξεκινήσουμε. Η ιστορία είναι αληθινή.

Λοιπόν, στον πρώτο μου χρόνο στο Πανεπιστήμιο γνώρισα μια κοπέλα, την Βάσια. Ήταν κούκλα και πολύ ναζιάρα και συμπάθησε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ από την πρώτη φορά. Αν είναι να σας πω όμως όλη την ιστορία, ζήτω που καήκαμε (δεν ξέρω και αν σας ενδιαφέρει βέβαια).

Λοιπόν, κάποια στιγμή τα έφτιαξα με την Βασούλα. Ήταν ντροπαλή και κοκκίνιζε όποτε πήγαινα να κάνω κάποια πονηρή κίνηση. Μια μέρα όμως που είχε έρθει με μίνι με τρέλαινε η καύλα και θα μου σκιζόταν το παντελόνι στο τέλος.

Στο τέλος του μαθήματος την πήρα με το ζόρι μπορώ να πω λιγάκι και πήγαμε στην γκαρσονιέρα μου. Ήμουν αποφασισμένος να την γαμήσω εκείνη την μέρα.

Με το που φτάσαμε, αρχίσαμε και φιλιόμασταν. Σιγά - σιγά κατέβαζα το χέρι μου όλο και πιο κάτω χαϊδεύοντας της την κοιλιά και σιγά - σιγά το έβαλα μέσα στο παντελόνι της και το έβαλα μέσα απ’ το στρινγκάκι που φορούσε. Έκανε μια κίνηση για να με σταματήσει αλλά δεν τα κατάφερε. Άνοιξε και τα ποδαράκια της σιγά - σιγά.. το Βασουλίνι ήταν μούσκεμα.

Άρχισα να της χαϊδεύω την κλειτορίδα της. Η Βασούλα πέθαινε στην καύλα! Τότε της έχωσα και το μεσαίο δάχτυλο.. η Βασούλα είχε βγει έκτος εαυτού. Μου ζήτησε με μια τρεμουλιαστή φωνούλα να σταματήσω. Φυσικά όμως και δεν το έκανα. Η Βασούλα έχυσε τότε. Μετά την άφησα να το απολαύσει.

Η Βασούλα είναι η πιο όμορφη κοπέλα που έχω δει στην ζωή μου και έχει το πιο όμορφο μουνάκι από όσα έχω δει. Την άλλη μέρα κάναμε σεξ.  Γι’ αυτό θα γράψω άλλη φορά και αν θέλετε να ξαναγράψω φυσικά.

(πρώτη φορά που γράφω κιόλας οκ);