Κλαμπ τουαλέτα (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι ο Χρήστος, τριάντα ετών, μπάρμαν. Αυτό που θα διηγηθώ είναι πέρα για πέρα αληθινό (χρησιμοποιώ ψεύτικα ονόματα). Η ιστορία διαδραματίστηκε πέρσι σε θερινό θέρετρο όπου δούλευα σε κλαμπ. Είμαι σ' αυτή τη δουλειά από 16 χρονών παιδί.

Μην δίνετε σημασία σ' αυτούς που λένε ωω ναι δούλευα εκεί, γαμούσα με τους τόνους τα μουνιά κτλ... ιστορίες για αγρίους. Σκεφτείτε 14 χρόνια πίσω από τις μπάρες και μια και μοναδική φορά μου έτυχε. Αλλά καλή!

Είναι γύρω στις τρεις η ώρα τα ξημερώματα. Στο μαγαζί γίνεται χαμός. Ξαφνικά βλέπω με συνοδεία από το μαγαζί δυο εκπληκτικές γυναίκες γύρω στα 30-35 που προφανώς ήταν. Η Χριστίνα και η Αφροδίτη. Ο μαγαζάτορας τις κερνάει ένα σφηνάκι κοιτάζοντας εμένα και φεύγει.

Εγώ έχω μείνει έκθαμβος από τις υπέροχες αυτές δυο γυναίκες. Η Χριστίνα ψηλή, καστανή με εκπληκτικό πρόσωπο και θεϊκή κωλάρα και ποδάρες. Βυζί μέτριο σε μέγεθος αλλά μια ρώγα που έβγαζε μάτια. Η Αφροδίτη πιο κοντή (κανονική δηλαδή) με ένα τρελό έκφυλο πρόσωπο και... και.... αχ... τι βυζάρες ήταν αυτές θεέ μου! Ολοστρόγγυλες, στητές, πολύ μεγάλες! Επίσης τα μπούτια της ήταν εκπληκτικά! Δεν είχα δει ωραιότερα μπούτια στη ζωή μου.

Καθώς πήγαινε η νύχτα με ποτά, σφηνάκια ότι να ‘ναι και κοκτέιλ (είχα πιει τόσο που δεν ήξερα τι έβαζα), άρχισαν να με αγκαλιάζουν ενώ ήμουν στο μπαρ και να μου δίνουν απ' αυτά τα χαρούμενα φιλιά.

Κοντεύει πεντέμιση η ώρα και κοντεύουμε να κλείσουμε. Πιωμένος ντίρλα αλλά και καυλωμένος με τις δυο υπέροχες αυτές μουνάρες. Μου λέει η Αφροδίτη… Και λέω τι να με; Μου αποκρίνεται πάλι και λέει... Εγώ αναρωτιόμουν επειδή πολλά ακούμε μήπως είναι τίποτα τρελές, ψυχανώμαλες κτλ.. αλλά έτσι καυλωμένος που ήμουν είπα: δε γαμιέται, σιγά. Το πολύ - πολύ να το ψυλλιαστώ γιατί αυτές ήταν πιο χάλια από μένα και καταλάβαινα τι μου γινότανε και να φύγω.

Τελικά με πηγαίνουν στο ξενοδοχείο. Με βάζουν στο κρεβάτι όπου με ξέντυσαν και άρχισαν τα τσιμπούκια χρησιμοποιώντας πολύ γλώσσα και τρελαινόμουνα. Κατόπιν φοράω καπότα και αρχίζω να γαμάω τη Χριστίνα στα τέσσερα άγρια. Η Αφροδίτη φώναζε. Τον καρφώνω με δύναμη στης Αφροδίτης την κωλάρα.

Βάζω άλλη καπότα και αρχίζω να γαμάω μια το μουνί της μιας, μια της άλλης. Στο τέλος άρχισαν να παίζουν με τα μουνιά τους καθώς τις τσιμπούκωνα και χύνανε ανελέητα. Μετά τον βάζω ανάμεσα στις βυζάρες της Αφροδίτης και μου τον παίζει ισπανικά και τον γλείφει συνέχεια.

Ξαφνικά, νιώθω και τη γλώσσα της Χριστίνας... δυο γλώσσες, μέσα σε τρελές βυζάρες το καυλί μου.. ε δεν ήθελε πολύ.

Τις πιάνω και τις δυο καραπουτανάρες από τα μαλλιά κι αυτές μου παίζουν και γλείφουν την ψωλή μου μέχρι που έκανα τις μάπες τους γιαουρτογιορτή. Τρελή καύλα λέμε και αχτύπητες μουνάρες.