Το γαμήσι που κατέληξε έρωτας (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Γεια σας! Είμαι ο Αλέξης (ψευδώνυμο) 35 χρονών. Θα σας διηγηθώ εν ολίγοις μια ιστορία που κρατάει ένα χρόνο τώρα.

Γνώρισα σε ένα ταξίδι εργασίας μια κοπέλα την Ελένη 32 χρονών, όχι ιδιαίτερα όμορφη αλλά πολύ θηλυκή, με ωραίο βυζάκι και υπέροχο κώλο. Είμαι παντρεμένος περίπου δέκα χρόνια και με δύο παιδιά. Αλλά με τη γυναίκα μου δεν τα πάμε ιδιαίτερα καλά ερωτικά.

Όταν γνώρισα λοιπόν αυτή την κοπέλα κάτι έγινε μέσα μου. Από την πρώτη στιγμή όπου και να πήγαινα ήταν δίπλα μου. Επιστρέφοντας Αθήνα χαθήκαμε για λίγες μέρες. Κάποια στιγμή όμως χτύπησε το τηλέφωνο (της το είχα δώσει τελευταία μέρα του ταξιδιού). Ήταν η Ελένη. Μου ζήτησε να βρεθούμε για καφέ και να πούμε εντυπώσεις από το ταξίδι μας.

Πήγαμε σε μια καφετέρια στο κέντρο τα είπαμε ωραία, και μετά μπήκαμε στο αυτοκίνητό της για μια βόλτα στα βόρεια προάστια. Εκεί λέγοντας διάφορα μου είπε ότι είχε σχέση με έναν ηλίθιο πολλά χρόνια από τον οποίο είχε πολλά παράπονα. Εγώ προσπαθούσα να της πω τι έπρεπε να κάνει για να τα πάνε καλά, εντελώς φιλικά.

Μετά από λίγες μέρες ξαναβγήκαμε με δυο - τρεις φορές με το ίδιο πρόγραμμα. Την τέταρτη συναντηθήκαμε βράδυ σε ένα δασάκι στην Εκάλη. Εκεί στο αυτοκίνητο, με τα πολλά με άρπαξε και μου έδωσε ένα φιλί όλο τρέλα. Εγώ, άλλο που δεν ήθελα, ανταποκρίθηκα γδύνοντας την και αφήνοντας την με το στρινγκάκι της.

Ανέβηκε επάνω μου και έτριβε το μουνάκι της πάνω στο μποξεράκι μου με μανία. Τρέλα… Πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα. Αυτή κάποια στιγμή έχυσε με δύναμη επάνω μου. Εγώ όμως έχοντας το κόμπλεξ της πρώτης απιστίας σταμάτησα, και όταν πήγα σπίτι έπρεπε να πηδήξω τρεις φορές την γυναίκα μου για να ηρεμήσω.

Την επόμενη εβδομάδα κανονίσαμε να πάμε ένα ταξίδι στην Πάτρα. Εκεί έγινε το σώσε. Το μωρό ήταν πεινασμένο όχι εντελώς βέβαια, μάλλον θα έλεγα ότι ο άλλος το είχε κακογαμημένο.

Ξεκίνησε να μου τον παίζει και στην συνέχεια τον πήρε με μαεστρία στο στόμα της (η γυναίκα μου ποτέ δεν μου πήρε πίπα), το αποκορύφωμα ήταν ένα ατέλειωτο γαμήσι μέχρι το πρωί. Τελειώναμε, πέφταμε στο 69, ξανακαυλώναμε και την ξαναπηδούσα.

Από τα γαμήσια μας το σκορ σε μια βραδιά ήταν δέκα χυσίματα αυτή και πέντε εγώ.