Η γυναίκα μου στα κρυφά (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Η ιστορία που θα διαβάσετε είναι πέρα για πέρα αληθινή. Πήγαινα που λέτε τον Ιούλιο του 2005 με την σύζυγο μου για τριήμερες διακοπές στην Καλλιθέα Χαλκιδικής. Η σύζυγος μου σχεδόν πάντα κάθεται στο πίσω κάθισμα γιατί την ενοχλεί η ταχύτητα, κι εγώ τρέχω αρκετά με το αμάξι.

Κάπου στην μέση της διαδρομής, στην δεξιά πλευρά του δρόμου, είναι δυο νέγροι (πωλητές cd), που κάνουν ωτοστόπ. Ρώτησα την γυναίκα μου για να τους πάρω, και μου απάντησε πως είναι κρίμα να τους αφήσουμε στην κάψα του ήλιου.

Έτσι λοιπόν σταμάτησα να τους πάρω. Ο ένας κάθισε μπροστά δίπλα σε μένα και ο άλλος κάθισε πίσω. Στην συνέχεια από τον καθρέφτη, έβλεπα τα μάτια της γυναίκας μου να παίζουν, προς την μεριά που ήταν τα πόδια του πίσω νέγρου.

Λίγο μετά μου λέει, αν γίνεται να ξαπλώσει, γιατί και πάλι λέει, ζαλίστηκε. Της είπα αν θέλει ας ξαπλώσει. Ξάπλωσε λοιπόν βάζοντας το κεφάλι της προς τα πόδια του μαύρου, χωρίς όμως να τον ενοχλήσει και να τον ακουμπήσει. Βλέπετε το αμάξι μου είναι μεγάλο και έχει άδεια για επτά θέσεις.

Λίγο μετά αφότου η γυναίκα μου ξάπλωσε, άρχισα να ακούω κάτι παράξενους θορύβους, πολύ χλιαρούς είναι αλήθεια. Κοιτάζοντας στον καθρέφτη τον πίσω μαύρο, βλέπω την φάτσα του να κάνει γκριμάτσες ευχαρίστησης. Τότε κατάλαβα ότι γινόταν αυτό που φοβόμουν, ή μάλλον καλύτερα αυτό που περίμενα.

Η γυναίκα μου είχε πάρει στον στόμα της το μεγάλο εργαλείο του μαύρου και του το πιπίλιζε. Της λέω τότε πως αν θέλει μπορεί να ανεβεί επάνω του, αφού τα κατάλαβα όλα. Χωρίς να χάσει ευκαιρία η δικιά μου, κάθισε πάνω στον μαύρο και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει με φοβερή ορμή και μεγάλο πάθος, ενώ ο συνοδηγός μου τα είχε χαμένα.

Όταν φτάσαμε Καλλιθέα, κατέβηκαν και οι τρεις από το αμάξι. Εγώ έφυγα. Έχει εδώ και τριάμισι χρόνια περίπου που έχω χωρίσει.

Εννοείται πως δεν ήταν κάτι που το ήθελα αλλά επειδή πολλές φορές κατά την διάρκεια του σεξ με την γυναίκα μου, αυτή μου ανέφερε για παρτούζες κτλ., εγώ το έπαιρνα σαν μέρος μιας φαντασίωσης και μόνο. Δεν είχα κατά νου να γίνει πραγματικότητα και γι’ αυτό χώρισα.