Η αθώα ξαδερφούλα (Αιμομιξία)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Γεια σας! Η ιστορία είναι αληθινή. Εδώ και 2 χρόνια έχω αρχίσει να βλέπω αλλιώς την ξαδέρφη μου.

Ήμασταν σαν αδέρφια αλλά τα χαϊδέματα πολλές φορές τα ένιωθα διαφορετικά. Κάποιες φορές δεν άντεχα και έλεγα τώρα θα το κάνω και ότι γίνει, αλλά δεν το έκανα. Ήταν πολύ ελκυστική. Απίστευτες βυζάρες και ένα γλυκό κωλαράκι. Δεν την είχε αγγίξει κανείς!

Είχαμε πάει διακοπές και όταν μπήκε για μπάνιο την πρώτη μέρα, την πήρα μάτι. Έτρεμα και μόνο στην ιδέα να μπω. Δεν το έκανα. Το βράδυ είδαμε ταινία και στη διάρκεια τη σκεπτόμουν και καύλωσα. Τα λέγαμε όλα και της το είπα. Μου λέει:

-    Αμάν ρε ξάδελφε.

Το γύρισα στη πλάκα και είπα:

-    Εσύ με έκανες πάλι έτσι.

Γέλασε αλλά μέχρι εκεί. Οι μέρες περνούσαν και την τελευταία το πήρα απόφαση. Ήμασταν στη θάλασσα. Παίζαμε. Πήγα από πίσω της και της έκανα μασάζ αθώα. Άρχισα να γίνομαι πιο τολμηρός και να πιάνω πιο πολύ. Την είδα να έχει κλειστά τα μάτια και κοιτούσα τις βυζάρες της.

Τότε σταμάτησα το μασάζ και άρχισα να της χαϊδεύω το λαιμό και κάπου-κάπου να κατεβαίνω όλο και πιο πολύ. Ώσπου έφτασα κοντά στα απίστευτα βυζιά. Το δάχτυλο μου χάθηκε ανάμεσα και τότε αναστέναξα. Μου λέει:

-    Τι έγινε;

Και τότε την τράβηξα δυνατά πάνω μου. Ένιωσε σίγουρα τον πούτσο μου τόσο σκληρός που ήταν. Της είπα:

-    Δεν αντέχω…

Και άρχισα να την γλύφω με πάθος. Πριν μιλήσει, η γλώσσα μου μπήκε στο στόμα της και εκεί άρχισαν όλα. Έπιανα με μανία τις βυζάρες της ώσπου της λέω:

-    Πάμε σπίτι.

Πήγαμε και την έκανα να τελειώσει άπειρες φορές. Ήταν παρθένα.
Μέχρι το απόγευμα...
Ήταν τέλεια!

Αλλά μετά χαθήκαμε για λίγο. Από ντροπή της κυρίως… αλλά θα την γαμήσω ξανά.. και τότε θα περιγράψω τα πάντα. Καύλα ξαδέρφη.