Γαμήσι στο στρατό (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Όταν πήγα στρατό έψαχνα μια ευκαιρία να πηδηχτώ. Μια μέρα που είχα βραδινή υπηρεσία, δυο φαντάρια έφεραν μια τσόντα. Εγώ έκανα πως δε θέλω αλλά αυτοί πήραν να την ξεφυλλίζουν και να σχολιάζουν.

Σε λίγη ώρα το χέρι τους χάιδευε τα καυλωμένα τους αγγούρια κι εμένα τα μάτια είχαν πεταχτεί έξω. Ο ένας μάλιστα δε δίστασε να κατεβάσει το παντελόνι του για να τον παίξει ελεύθερα.

-    "Άντρες είμαστε!" Είπε. "Εκτός αν έχουμε κανέναν πούστη εδώ".

Ο άλλος είπε:

-    Μακάρι να είχαμε έναν πούστη για να του σκίσουμε τη σούφρα.

Εμένα ο κώλος μου πήρε να χύνει καύλα για γαμήσι. Μετά τη βάρδια πήγαμε για μπάνιο. Οι δυο φίλοι διάλεξαν σκοτεινά ντους για να βαρέσουν άνετα μαλακία. Εγώ μπήκα στον έναν τάχα για να του ζητήσω σαμπουάν. Η πούτσα του ήταν πολύ μεγάλη. Δήθεν τυχαία τον ακούμπησα με το πόδι μου κι εκείνος μηχανικά μου έπιασε τον κώλο. Αυτό ήταν!

Έσκυψα και του πήρα την ψωλή στο στόμα μου. Ο γαμιάς μου βόγκηξε από καύλα με αποτέλεσμα να ακούσει ο άλλος και να έρθει μέσα. Με είδε να του παίρνω πίπα σαν έμπειρη πούστρα κι έσκυψε να μου γλείψει τη σούφρα. Τρελάθηκα από καύλα.

Έπειτα, πήρα τις δυο πούτσες μέσα στο στόμα μου ενώ χάιδευα τις αρχιδάρες του. Οι γαμιάδες μου με έβριζαν όπως αξίζει σε μια πουτάνα σαν εμένα κι εγώ τόσο καύλωνα. Μετά με έστησαν στα τέσσερα σαν σκύλα κι ο ένας μου έχωσε το καυλί του μέσα μου ενώ ο άλλος με πίπωσε άγρια.

Μου πέταξαν τα μάτια έξω και παράλληλα αστειεύονταν και γέλαγαν που είχαν κοντά τους μια τέτοια ξεκωλιάρα πουστρού κι αυτοί πλήρωναν σε μπουρδέλα πουτάνες.

Μόλις άκουσα τη σύγκριση έχυσα πάνω στα πόδια αυτού που με πίπωνε. Τότε αυτός μου έδωσε τα χύσια του μέσα στο στόμα ενώ ο άλλος μου τα πέταξε στην πλάτη. Τους πήρα τρυφερά και τους δυο στο στόμα και τους σκούπισα γλυκά. Έπειτα τους σκούπισα με την πετσέτα και τους έβαλα στα κρεβάτια τους ευχαριστώντας για το όμορφο σκίσιμο.

Εκείνοι μου υποσχέθηκαν να πουν και σε κάποιους κολλητούς τους που γούσταραν κι εγώ κοιμήθηκα με την ελπίδα μιας μεγάλης παρτούζας σε λίγες μέρες…