Πως ψωνίστηκα φοιτητής (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Την πουστιά την είχα στο αίμα μου. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου λαχταρούσα μια πούτσα.

Η ιστορία αυτή είναι από τα φοιτητικά μου χρόνια. Σπούδαζα στα Γιάννενα σε μια σχολή που κυρίως πηγαίνουν κορίτσια και πούστηδες. Είχαμε έναν καθηγητή που μας έκανε Λατινικά κι ήταν παίδαρος. ψηλός με μουστάκι και γραμμωμένος.

Τον κοίταγα κι έχυνα στο σπίτι με τη φαντασίωση πως μπορεί να με γαμήσει. Δεν είχα όμως το θάρρος να προχωρήσω.

Στα Γιάννενα υπάρχει ένα πάρκο όπου γίνεται ψωνιστήρι. Εκεί πήγαινα συχνά κι είχα ψωνίσει καλά παιδιά. Μια νύχτα λίγο πριν γυρίσω στο δωμάτιο μου στη φοιτητική εστία, διέκρινα μέσα στο σκοτάδι έναν άντρα να τον παίζει μόνος.

Πλησίασα κουνάμενος σινάμενος κι όταν έφτασα κοντά του, αναγνώρισα τον καθηγητή μου. Μαζεύτηκε μόλις με είδε γιατί φοβήθηκε μην προδοθεί. Δε χρειάστηκες όμως να μιλήσουμε. Τέτοια ώρα τέτοια λόγια…

Σαν καλή ψωλού έσκυψα και του πήρα μια παθιασμένη πίπα κάνοντάς τον να βογκάει. Όταν με έχυσε στα μαλλιά, φιληθήκαμε στο στόμα και του είπα να πάμε στο δωμάτιο μου. Δεν είχε αντίρρηση αν και ήταν παντρεμένος.

Φαίνεται πως το 'χε σκάσει από τη γυναίκα του κι ήθελε απόψε αντρικό κωλί. Δεν εξηγείται αλλιώς. Αφού μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο, με μια βίαιη κίνηση με ακινητοποίησε στην ντουλάπα και μου κατέβασε το παντελόνι μαζί με το βρακί έτοιμος να με σκίσει.

Ο πούτσος του ήταν τεράστιος και καυλωμένος!
Μη! Του είπα από φόβο μη με κάνει κομμάτια, αλλά αυτός μούγκριζε ήδη σαν ζώο.

Προσπαθούσε να εισχωρήσει στην ψύχρα μέσα μου και με έγλυφε πίσω από το αυτί. Όταν το πουτσοκέφαλο πέρασε στον κώλο μου, έβγαλα έναν αναστεναγμό καύλας που τον έκανε να με χύσει βαθιά μέσα στην κοιλιά μου.

Έπειτα πήγαμε με φιλιά και χάδια στο μπάνιο όπου πλυθήκαμε καλά κι έπειτα ξαπλώσαμε στο κρεβάτι. Σε λίγη ώρα μετά το πρώτο τσιγάρο, με έβαλε στα τέσσερα και μου έκανε απίθανο γλυφοκώλι. Τον αποζημίωσα με ένα τρελό τσιμπούκι που κατέληξε να με χύσει στα μάτια και μέσα στα αυτιά.

Μετά από δυο ώρες λίγο πριν ξημερώσει, με αποχαιρέτησε με ένα φιλί παθιασμένο λέγοντάς μου να μην αργήσω την άλλη μέρα στο μάθημα. Εκείνο το βράδυ δεν ξαναπλύθηκα για να μυρίζω τα χύσια του.

Αργότερα με ξαναγάμησε μέσα στο γραφείο του στο πανεπιστήμιο. Αυτό θα σας το πω άλλη φορά. Φιλιά σε όλους τους ψωλαράδες.