Κλακ (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Με τον Κλακ (ελληνογερμανός) γνωριστήκαμε τυχαία στην επαρχιακή πόλη όπου ζούσαμε. Κάναμε παρέα και περνούσαμε καλά και φυσικά όταν μου εξομολογήθηκε ότι ήταν γκέι δε με πείραξε καθόλου.

Ένα βράδυ μετά από ένα φοβερό ξενύχτι και πιώμα, πήγαμε σπίτι του και όπως παραπάτησε -δήθεν τυχαία- έπεσε πάνω μου και με αγκάλιασε. Άρχισε να μου φιλάει τον λαιμό με τόσο πάθος.

Ένιωθα το σάλιο του να μην στερεύει απ’ την καύλα. Εγώ ζαλισμένος όπως ήμουν δεν έκατσα να φιλοσοφήσω και πολύ. Μέχρι τότε δεν είχα σκεφτεί ποτέ να πάω με άντρα… εφόσον όμως συνέβη και είχα καυλώσει τρελά, δεν αρνήθηκα να παραδοθώ στα ένστικτά μου...

Τον άρπαξα και τον φιλούσα με πολλή μανία, αχόρταγα... ανακάτευα τα μαλλιά του, χούφτωνα τα κωλομάγουλα και τα άνοιγα, ενώ εκείνος βογκούσε και μου έλεγε:

-    "Τάισε με πούτσο γαμιά μου! Τόσον καιρό το περιμένω από σένα".

Ανοίγω το φερμουάρ και πριν καν τον πετάξω έξω, ο Κλακ είχε στρωθεί στην πίπα. Η καλύτερη που μου είχαν κάνει ως τότε! Κατάπινε και τα 18 μου εκατοστά με χαρακτηριστική άνεση, σαν να ήθελε να ρουφήξει το χύσι κατευθείαν από τα αρχίδια.

-    "Έτσι πουσταρά μου... ρούφα τα.. θέλω να μου φας όλη την καύλα!" του έλεγα…

Ενώ εκείνος απλώς μούγκριζε για να μην αφήσει την πουτσίλα μου απ’ το στόμα ούτε στιγμή. Άρχισα να βογκάω επικίνδυνα και ήξερα ότι το χύσιμο ερχόταν.. του δίνω κάνα δυο χαστούκια στη μάπα και τον γυρνάω.. τον ρίχνω πάνω στον τοίχο και αρχίζω να τον γαμάω στα όρθια.

-    "Έτσι! Σαν τη σκύλα πήδα με πασά μου!!!" μου φώναζε...

Ήταν ανοιχτός απ’ τα εκατοντάδες άτομα που τον είχαν ξεκωλιάσει, αλλά η τρύπα του ήταν τόσο καυτή. Συνέχισα τις σφαλιάρες στον κώλο, τον έφτυνα... του έλεγα πόσο καλό σκλαβάκι είναι για τον γαμιά του...

Η ώρα που έχυσα δεν άργησε και του τα έδωσα όλα στο στόμα. Μου καθάρισε το καυλί απ’ το ψωλόχυμα και άρχισα να ντύνομαι. Εκείνος ξάπλωσε και μέχρι που έφυγα μάζευε απ’ τα μάγουλα τις σταγόνες που του είχαν ξεφύγει...