Η δική μου ιστορία (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Με λένε στέφανο. Είμαι 22 και μετά από κάποιες καταστάσεις αποδέχτηκα ότι είμαι Bisexoual. Μου αρέσει να γαμάω και αγοράκια. Να γαμηθώ δεν μου αρέσει. Είδα και gay τσόντα αλλά ξενέρωσα. Αλλά με τις gay ιστορίες πιάνω τον εαυτό μου να καυλώνει.

Ειδικά μεταξύ φίλων, αλλά δεν έκανα τίποτα με κανένα εκτός όταν ήμουν μικρός με κάποιο φίλο. Απλά την παίζαμε ο ένας του άλλου, και προσπαθήσαμε να κάνουμε σεξ ο ένας του άλλου χωρίς αποτέλεσμα. Τες πα.

Τον τελευταίο καιρό έχω γίνει κολλητός με κάποιον 3 χρόνια πιο μικρό μου και από τις κινήσεις του προς εμένα και η αγάπη που έχουμε μεταξύ μας είναι σπάνια. Τον αγαπάω πολύ και με αγαπά. Μου το λέει συνεχώς. Το ίδιο και εγώ.

Τώρα τελευταία δεν βλεπόμαστε συχνά λόγω κάποιων καταστάσεων, αλλά μου έλεγε συχνά ότι με πεθυμά. Και εγώ το ίδιο ένιωθα αλλά πάντα μου το έλεγε πρώτος. Αλλά όταν τώρα τελευταία τον βλέπω, θέλω πολύ να δοκιμάσω να τον φιλήσω στα χείλη αλλά φοβάμαι μήπως και χαθεί η αγνή αγάπη και φιλία που έχουμε και παρεξηγηθούμε.

Όταν κάνουμε μέρες να βρεθούμε αγκαλιαζόμαστε δυνατά και για δευτερόλεπτα που φαίνονται σαν ώρα… και ανταλλάσουμε φιλιά στα μάγουλα. Έτυχε και τσακωθήκαμε για λίγο διάστημα και όταν τα ξαναβρήκαμε, είπαμε ότι είχαμε κλάψει ο ένας για τον άλλο ακούγοντας τραγούδια μας.

Τον αγαπάω αφάνταστα και μόνο με αυτόν θέλω να κάνω κάτι. Και μην σας πω μόνο φιλί μου είναι αρκετό. Και πιστεύω ότι και αυτός μπορεί να σκέφτεται το ίδιο και επειδή είναι πιο μικρός, να μην τολμά όπως και εγώ.

Είχα πολλές σχέσεις και με κοπέλες και αυτός ποτέ, αν και λέει και δείχνει ερωτευμένος με κάποια, την οποία για κάποιους λόγους δυο φορές την είδε και την μια με εμένα.

Πριν λίγες μέρες είχα την ευκαιρία νιώθοντας ο ένας του άλλου την ανάσα αλλά τελικά τον φίλησα ακριβώς δίπλα από τα χείλη χωρίς να αντιδράσει γιατί ήταν σκεφτικός και λυπημένος για την κοπέλα και του έκανα συμπαράσταση.

Αν  τον φίλαγα στα χείλη νομίζω θα το δεχόταν.
Περιμένω κάποιο σχόλιο…