Γαμήσι χωρίς καπότα (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Γεια σας! Με λένε Γιάννη ή όπως με φώναζαν στο χωριό Γιάννο. Είμαι 21 χρονών, με αρκετά γυμνασμένο σώμα (ειδικά στα μπράτσα) λόγω το ότι δούλευα από μικρός για να βοηθάω τον πατέρα μου στα χωράφια. Είμαι ψηλός (γύρω στο 1.82) και straight.

Η ιστορία αρχίζει πριν από 2 περίπου χρόνια όταν βρισκόμουν στη πόλη για δουλειές. Είχα πάει για να αγοράσω διάφορα εργαλεία για τον πατέρα μου. Εκεί είδα μια πολύ ωραία κοπέλα που με είχε φάει με τα μάτια της. Άρχισε λοιπόν έτσι ένα ερωτικό παιχνίδι που κράτησε για ώρα, μέχρι που η κοπέλα μου έκανε νόημα να πάω στην τουαλέτα του μαγαζιού και να με βρει εκεί.

Μπαίνω στη τουαλέτα full καυλωμένος (καθώς είχα να επισκεφθώ πολύ καιρό το μπουρδέλο της πόλης λόγω έλλειψης χρημάτων) και βγάζω το παντελόνι μου. Μπαίνει και εκείνη μέσα και αρχίσαμε να χαμουρευόμαστε. Μετά από πολλή ώρα μου είπε να τη "σκίσω" τότε όμως συνειδητοποίησα πως δεν είχα καπότα! Εκείνη μου είπε να πάω να πάρω γιατί αλλιώς μου είπε πως δεν θα την γαμούσα, εκείνη θα με περίμενε εκεί.

Τρέχω εγώ με την καύλα να βρω περίπτερο για να πάρω καπότες. Στον δρόμο καθώς έτρεχα με είδε ένα αγόρι γύρω στα 18 και με ακολούθησε. Με ακολουθούσε για αρκετή ώρα. Όταν το πήρα είδηση, γύρισα και τον ρώτησα γιατί με ακολουθεί. Εκείνος μου απάντησε πως είδε τη τεράστια καύλα μου και θέλει να τη φάει όλη! Εγώ ήδη καυλωμένος άναψα περισσότερο. Μου είπε να πάμε σπίτι του που λείπουν οι γονείς του για να τον γαμήσω "χωρίς καπότα" όπως μου τόνισε!

Φτάνουμε σπίτι του που βρισκόταν σχεδόν απέναντι από εκεί που ήμασταν και πάει να με φιλήσει. Εγώ τον απωθώ και του λέω πως δεν είμαι πούστης, απλά έχω να γαμήσω καιρό. Εκείνη την στιγμή σκύβει μου κατεβάζει το παντελόνι και αρχίζει να μου τον παίζει. Μου τον έπαιζε με μανία, μέχρι που εγώ άναψα πολύ και άρχισα να του πιέζω το κεφάλι για να με τσιμπουκώσει. Εκείνος ανταποκρίθηκε αμέσως και άρχισε να μου τον ρουφάει. Μου έφτυνε τον πούτσο και τον έβαζε όλον στο στόμα του.

Τότε τον σηκώνω, τον γυρίζω ανάποδα και του κατεβάζω το παντελόνι του. Σχεδόν έσκισα το μποξεράκι του. Πολύ απότομα του χώνω τον πούτσο μου στο κώλο του. Εκείνος φώναξε από πόνο (και εγώ είχα πονέσει αρκετά) και τραβήχτηκε αμέσως λέγοντας μου πως είναι παρθένος και πόνεσε τρομερά. Σχεδόν έκλαιγε αλλά εμένα δεν με ένοιαζε. Τον ξαναπιάνω τον γυρίζω και άρχισα να τον πηδάω με όλη μου τη δύναμη και όλη την καύλα που είχα. Έκλαιγε λέγοντας μου να σταματήσω. Ξαφνικά έχυσα κι αυτός ούρλιαξε από την καύλα!

Από την κωλότρυπά του άρχισε να τρέχει αίμα. Εγώ τρόμαξα και έφυγα αμέσως! Γύρισα στο μαγαζί ακαύλωτος τελείως, πήρα τα εργαλεία που χρειαζόμουν, έλεγξα την τουαλέτα να δω αν ήταν ακόμα εκεί η γκόμενα αλλά δεν ήταν, και έτσι έφυγα.

Ήμουν πολύ ανακουφισμένος που ξεκαύλωσα αλλά ανησυχούσα μήπως βρω μπελά που τον γάμησα. Γύρισα στο χωριό μου, έδωσα τα εργαλεία στον πατέρα μου και έπεσα αμέσως για ύπνο.

Στο όνειρο μου, τον είδα πάλι να τον ξαναγαμάω αλλά πιο άγρια ακόμα.....

Μπορεί να μέχρι και σήμερα να γαμάω γκόμενες αλλά κωλαράκια σαν τα αγοράκια δύσκολα βρίσκεις....