Μέσα στο κλαμπ (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Εντελώς αληθινή, γι’ αυτό είναι και μικρή, απλή περιγραφή. Αν κάποιος μας είχε δει ας το πει.

Καλοκαίρι 2003... Πέντε το πρωί σε γνωστό κλαμπ της παραλιακής. Αρκετά μεγάλη παρέα σε τραπέζι με καναπέδες και τα σχετικά. Η παρέα έχει διαλυθεί καθώς κάποιοι έχουν φύγει, άλλοι κυνηγάνε κοριτσάκια σε άλλα σημεία και άλλοι απλά λιώμα δεν κάνουν τίποτα.

Εγώ είμαι σχετικά ζαλισμένος, το ίδιο και η φίλη μου η Λο... όταν λέω φίλη εννοώ αυτό το τέλειο σκηνικό παρέας και γαμησιού χωρίς άλλες επιπλοκές. Μιλάμε όπως πάντα αρκετά τολμηρά, φλερτάρουμε και έχουμε καυλώσει. Εγώ φοράω άσπρο πουκάμισο και παντελόνι κι από μέσα μποξεράκι. Αυτή φοράει φόρεμα αεράτο.

Έρχεται από πάνω μου και με απίστευτη ταχύτητα κατεβάζει το φερμουάρ μου και ξεκουμπώνει τα κουμπάκια από το μποξεράκι, σπρώχνει το στρινγκ της στην άκρη και κάθεται με δύναμη στον πούτσο μου πριν καταλάβουν οι γύρω μας τι ακριβώς συμβαίνει.

Νιώθω το μουνάκι της να με ζεσταίνει και αυτή αρχίζει σιγά - σιγά να κουνιέται. Ίσα - ίσα ώστε όσοι είναι ακόμα νηφάλιοι να μην καταλαβαίνουν! Είναι απίστευτο! Τι καύλα! Τι ηδονή! Μιλάμε απίστευτα βρώμικα ο ένας στον άλλο... χύνω μέσα της! Λατρεύω το αντισυλληπτικό που παίρνει!

Αξέχαστη βραδιά...