Τα υποβρύχια γαμήσια της Γεωργίας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Την Γεωργία την γνώρισα πριν από χρόνια στην Πανόρμου μετά από μεσολάβηση των γονιών μας που είχαν γνωριστεί τυχαία. Από την πρώτη στιγμή που την είδα κατάλαβα ότι εδώ θα πέσει μεγάλο γαμήσι.

Αρχίσαμε να πηγαίνουμε μαζί για μπάνιο και με καύλωνε. Στο Σούνιο σε μια απόμερη παραλία άρχισα να τον ακουμπάω στα χοντρά και μετά τον έφαγε κανονικά μέσα στην θάλασσα. Πάντα διαλέγαμε μοναχικές παραλίες για να είναι καθαρές και να είναι εύκολο το γαμήσι.

Σχεδόν σε όλες τις παραλίες από το Φάληρο μέχρι το Σχοινιά κάναμε μπάνιο στα απόμερα σημεία και σε όλα σχεδόν την έχω γαμήσει. Είναι μεγάλη απόλαυση το υποβρύχιο γαμήσι. Καυλώνεις άνετα και χύνεις ελεύθερα, η γυναίκα το απολαμβάνει και μετά στην παραλία σου παίρνει και κανένα τσιμπούκι να φύγουν τα χοντρά.

Το φθινόπωρο διαλέγαμε τα πάρκα άλλα έχει πολλούς ματάκηδες. Στου Φιλοπάππου ρίξαμε κάτι γαμήσια αλλά οι ματάκηδες είναι σε όλα τα σημεία. Τα καλύτερα γαμήσια τα ρίχναμε στο πεδίο του Άρεως και στο κεφαλάρι της Κηφισιάς.

Μια μέρα στο πεδίο του Άρεως ξεκινήσαμε τα γαμήσια σε μια παιδική χαρά μπήκαμε σε κάτι θάμνους άλλα οι ματάκηδες τριγύρω κάνανε πάρτι έτσι φύγαμε και πιάσαμε ένα απόμερο παγκάκι και εκεί έπεσε το μεγάλο γαμήσι σε όλες τις τρύπες και σε όλες τις στάσεις και τριγύρω οι πεζοί και οι σκουπιδιάρηδες να μαζεύουν τα σκουπίδια.

Αξέχαστο θα μείνει ότι από την βιασύνη των ματάκηδων έφυγε η γκόμενα χωρίς κιλοτάκι....

Στο Κεφαλάρι είχε δροσιά και το καλοκαίρι είναι ευχάριστο το γαμήσι το πρόγραμμα είχε Αλάσκα καφέ παγωτό και μετά γαμήσι στο πάρκο στο αυτοκίνητο ή πιο πάνω στους φαρδύς δρόμους της Κηφισιάς.

Αξέχαστα τα τσιμπούκια που έκανε και τα γαμήσια στην θάλασσα ήτανε η ειδικότητα της. Η ζωή τα έφερε και χωρίσαμε αλλά αν την ξαναδώ σίγουρα θα περάσουμε καλά!!!