Η κοπέλα μου και ο supervisor μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στην τριμελή μου επιτροπή επικεφαλής είναι ένας Καθηγητής όχι πολύ μεγάλος σε ηλικία (καμιά πενηνταριά).

Έχουμε βγει πολλές φορές έξω αυτός με τη γυναίκα του και εγώ με την κοπέλα μου. Η κοπέλα μου είναι 25 χρονών, αρκετά όμορφη.

Τέλος πάντων, προχτές βρήκα στον υπολογιστή του, και σε πολύ εμφανές σημείο βιντεάκια του με την κοπέλα μου. Συγκεκριμένα τρία.

Στο πρώτο αυτή ήταν πάνω στο κρεβάτι στα τέσσερα κι αυτός της έριχνε στον κώλο με μια ζώνη ενώ αυτή φώναζε ότι είναι πολύ άτακτη και το αξίζει. Στο δεύτερο αυτός έπινε ένα ποτό σε μια πολυθρόνα ενώ αυτή του έπαιρνε πίπα γονατιστή μπροστά του, μάλιστα από ότι κατάλαβα αυτός έβλεπε τηλεόραση. Και στο τρίτο βέβαια, την έπαιρνε στο κρεβάτι κυριολεκτικά από παντού.

Το περίεργο είναι ότι όλα αυτά τα βρήκα πολύ ερεθιστικά. Όσο και αν τσαντίστηκα στην αρχή τα παρακολούθησα όλα μέχρι τέλους. Ειδικά το πως την είχε ντύσει σαν πουτάνα (τακούνια, ζαρτιέρες... όλα!) και το πως της συμπεριφερόταν.

Δεν είδα πως την έχυσε γιατί το βίντεο κόπηκε αλλά, θα ήθελα να το είχα δει. Δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω. Και επίσης δεν ξέρω αν τα βίντεο ήταν εκεί εσκεμμένα ή όχι.