Πίπα στον κινηματογράφο (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι 22 ετών, 1.80 ύψος και 80 κιλά, μελαχρινός με καστανοπράσινα μάτια και με πολύ - πολύ όρεξη για σεξ. Με την κοπέλα μου τα είχαμε μόλις δυο μήνες και το κοινό μας σημείο στη σχέση ήταν το σεξ. Ήμασταν και οι δύο συνεχώς καυλωμένοι και ορεξάτοι για σεξ όπου και να βρισκόμαστε καθώς θα το διαπιστώσετε σ’ αυτή αλλά και σε επόμενη ιστορία μου.

Η κοπέλα μου (πρώην) είναι ξανθιά με γαλανά μάτια, 1.70 ύψος και 58 κιλά. Έχει τα πιο τέλεια χείλη, τόσο για φιλιά όσο και για τσιμπούκια, στα οποία ήταν όπως αποδείχτηκε αστέρι. Τα βυζιά της ήταν κανονικό μέγεθος και ο κώλος πολλά υποσχόμενος..

Από την πρώτη κιόλας μέρα που τα φτιάξαμε οργιάζαμε πραγματικά. Είτε πάνω στο κρεβάτι, είτε πάνω σε τραπέζια, σε τουαλέτες ακόμα και μέσα στο σινεμά. Αυτή είναι και η σκηνή που θα σας περιγράψω. Όποτε κατεβαίναμε Αθήνα πηγαίναμε τακτικά να παρακολουθήσουμε ταινία στο Village Park. Συνήθως πηγαίναμε τις πρωινές ώρες που δεν είχε κίνηση και μπορούσαμε να διαλέξουμε άνετα ποια ταινία θα παρακολουθήσουμε.

Μπήκαμε στη αίθουσα και επιλέξαμε μια κοινωνική ταινία που περιέγραφε την σχέση ενός ζευγαριού που γνωρίστηκε τυχαία. Όταν λοιπόν πλησίασαν κάποιες επίμαχες σκηνές με φιλιά και σεξ ο μικρός μου... άρχισε να κάνει αισθητή την παρουσία του. Η κοπέλα μου το κατάλαβε από το φούσκωμα του παντελονιού μου και άρχισε να με τρίβει προσπαθώντας να με καυλώσει ακόμα παραπάνω. Μέσα στην αίθουσα εντωμεταξύ ήμασταν εμείς με άλλα δυο ζευγάρια που κάθονταν σε μπροστινές θέσεις.

Χωρίς να χάσω κι εγώ χρόνο, έβαλα το χέρι μου μέσα από το παντελόνι της και άρχισα να της τρίβω το μουνάκι. Ήταν τελείως ξυρισμένο κι αυτό με διευκόλυνε να γλιστράω άνετα μέσα της και να την τρίβω πολύ γρήγορα. Δεν άργησε να υγραθεί το μουνάκι της και άρχισε να βγάζει σιγανά νιαουρίσματα για να μην μας καταλάβουν. Με το άλλο μου χέρι της έτριβα τις ρώγες, που ήταν η αδυναμία της. Είχε καυλώσει τόσο πολύ που η ταινία ήταν το τελευταίο πράγμα που σκεφτόταν. Είχε κλείσει τα μάτια της και μου έλεγε πόσο καυλωμένη ήταν και πόσο θα ήθελε να νιώσει την πούτσα μου μέσα της.

Δεν πρόλαβε να τελειώσει και μου ξεκούμπωσε το τζιν βγάζοντας έξω τον πούτσο μου και έσκυψε από πάνω του αρχίζοντας να με τσιμπουκώνει. Στην αρχή έγλειψε το κεφαλάκι και μετά τον έπαιρνε όλο μέσα ρουφώντας και γλείφοντας ταυτόχρονα. Από την καύλα μου προσπαθούσα να συγκρατηθώ και της έχωνα τα δάχτυλα μου μέσα της και από το μουνί και από τον κώλο. Εκείνη όσο την γαμούσα με τα δάχτυλα μου τόσο με τσιμπούκωνε με περισσότερη δύναμη και όρεξη.

Ήταν τόσο απολαυστική η πίπα που είχα γείρει πίσω το κεφάλι μου και το χέρι μου που πίεζε τις ρώγες της σκουντούσε τώρα το κεφάλι της πάνω στην πούτσα μου. Της άρεσε να της φερόμουν βίαια. Μετά από λίγα λεπτά έχυσα μέσα στο στόμα της και εκείνη φρόντισε να μην ξεφύγει ούτε σταγόνα από τα υγρά μου. Καθώς έχυνα εκείνη έβαζε τα χείλη της ίσα - ίσα στην άκρη της πούτσας μου για να ρουφάει ότι βγαίνει από την τρυπούλα. Μόλις έβγαλα και την τελευταία σταγόνα έριξε άλλο ένα γρήγορο γλείψιμο μέχρι τα αρχίδια.

Της έδωσα ένα γλωσσόφιλο και της είπα ότι θα συνεχίζαμε μετά το τέλος της ταινίας.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")