Πως έγινα σκλάβος της (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Ήτανε από τα ομορφότερα πλάσματα που είχα δει. Με κοίταγε με τα πανέμορφα μάτια της και τρελαινόμουνα. Της έκανα διάφορα και μια μέρα μου είπε ότι θέλει να την κυνηγάω να της κάνω έρωτα και αυτή να σηκωθεί και να φύγει. Ότι ήθελε να με πατήσει με τα τακούνια της.

Πιο πολύ με τρέλανε όταν της αγόρασα μια αλυσιδίτσα για το πόδι της και της ζήτησα να της την φορέσω. Μου είπε κατά λέξη:

-    «Όταν θα μου φοράς την αλυσίδα γονατιστός θα νιώθω ότι είσαι του χεριού μου, ότι είσαι σκλάβος μου και ακολουθείς της εντολές μου πιστά και τυφλά».

Αυτό ήτανε. Με τρέλανε. Ήθελα να γίνω σκλάβος της. Όταν της το είπα, μου είπε ότι της αρέσει να έχει το πάνω χέρι, να ασκεί επιρροή πάνω μου και να μου ζητάει να κάνουμε ακραία πράγματα.

Όταν βγήκαμε, κάναμε έρωτα κι εγώ άρχισα να τι ντύνω, μου άρεσε να ντύνω το μωρό μου. Της φόρεσα τα μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και της κούμπωσα την αλυσίδα επαναλαμβάνοντας της τα λόγια που μου είχε πει. Τότε έσκυψα και άρχισα να της φιλάω τα πόδια. Της τα φιλούσα με τις ώρες έχοντας γίνει ένα με το πάτωμα… το χαλί της. Τα δάχτυλα της ήτανε τέλεια και το δαχτυλιδάκι στο δάχτυλο με τρέλαινε πιο πολύ.

Σηκώθηκε όρθια και άρχισε να χαϊδεύει την πλάτη μου με τα τακούνια της και να με πατάει.
Ανέβηκε με όλο το βάρος της πάνω μου και περπάτησε στην πλάτη μου φτάνοντας ξανά μπροστά μου. Τότε σήκωσε το πόδι της και πάτησε το κεφάλι μου. Με κράτησε έτσι για ώρα και απολάμβανε το σκηνικό.

Φαίνεται σκληρό να είμαι στο πάτωμα και να με πατάει μια γυναίκα, αλλά όταν σήκωνα το κεφάλι και την έβλεπα να με κοιτάει από ψηλά, έβλεπα ότι αυτό που γίνεται, είναι πολύ ερωτικό, πολύ τρυφερό και πολύ - πολύ ιδιωτικό. Όταν πήγε σπίτι της και τι ρώτησα τι νιώθει μου είπε:

-    «Ένιωσα τυχερή να μου αφήνεις το σώμα σου στα χέρια μου, να το εκμεταλλευτώ όπως θέλω. Να το πονέσω, να το χαϊδέψω, να το πατήσω. Ένιωσα ότι ζητάς την αγάπη μου, ένιωσα να έχω το πάνω χέρι. Σκέφτομαι όταν μου πέρναγες την αλυσίδα, όταν μου φίλαγες τα πόδια και όταν έγινα η Βάντα και σε πάταγα στο κεφάλι και στην πλάτη».

Ένιωσα την απόλυτη τρέλα γι’ αυτή τη γυναίκα και την λατρεύω ακόμα, άσχετα αν δεν είμαστε μαζί.