Με την ξαδέρφη στο μπάνιο (Οικογενειακή)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Θα σας πω για την εμπειρία που είχα πριν δυο μέρες. Είμαι δεκαοκτώ χρονών. Προχθές έκανα μπάνιο, και ήταν στο σπίτι η ξαδέρφη μου. Κάνουμε πολύ παρέα.

Είναι δεκαοκτώ χρονών, με γεμάτες καμπύλες, κοκκινομάλλα και πράσινα μάτια! Καθώς έκανα μπάνιο, και ήμουν κάπως αναμμένος, άρχισα να τρίβομαι. Θεώρησα πως η αγαπημένη μου ξαδερφούλα έβλεπε τηλεόραση. Όταν ήμουν στο σημείο να χύσω, έμεινα με ανοιχτό το στόμα γιατί μπήκε μέσα στην τουαλέτα γυμνή!

Πάω να της εξηγήσω, αλλά πλησίασε και μπήκε μέσα στην μπανιέρα. Ξάπλωσε ανάμεσα στα πόδια μου, μου είπε να κλείσω τα μάτια μου και να απολαύσω αυτό που θα μου κάνει. Εγώ νομίζω πως θα μου έκανε τσιμπούκι και ανοίγω τα πόδια μου για να το απολαύσω, αλλά ξαφνικά νιώθω να μου τρίβει την κωλοτρυπίδα έχοντας βάλει σαμπουάν στο δάχτυλο της. Της λέω:

-    «Τι κάνεις εκεί;»

Και απαντάει λέγοντας μου:

-    «Ότι μας κάνετε κι εσείς!»

Και νιώθω το δάχτυλο της μέσα στο κώλο μου να μπαινοβγαίνει. Με ρίχνει πίσω και μου λέει να το απολαύσω. Άρχισε να μου βάζει ένα δάχτυλο με δύναμη και βογκούσα από τον πόνο. Μμμ… ήταν πολλή καύλα. Μου άρεσε και μου έβαλε κι άλλο δάχτυλο. Άρχισε να μου παίρνει πίπα.

Όταν είδε ότι ήμουν έτοιμος να χύσω, πήρε ένα στιλό γρήγορα που ήταν στην τουαλέτα και μου το έβαλε και με γαμούσε με το στιλό. έχυσα μέσα στο στόμα της και τα κατάπιε όλα!

Με ρώτησε αν μου άρεσε, και είπα ότι μου άρεσε πάρα πολύ. Και απαντάει ότι πάντα ήθελε να γαμήσει τον κώλο μου επειδή της άρεσε από παλιά. Από τότε γίνεται συχνά - πυκνά αυτό.