Καυλιάρα Ιωάννα (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Την Ιωάννα την γνώρισα σε καφέ που δούλευε. Κάποιο βράδυ συναντηθήκαμε σε ένα μαγαζί που έπαιζα μουσική. Ήρθε δίπλα μου τάχα να με ρωτήσει για κάποιο τραγούδι. Τελικά βρεθήκαμε σπίτι μου. Ξάπλωσε στον καναπέ. Ήμασταν και οι δυο φτιαγμένοι από το ποτό.

Άρχισα να την φιλάω στον λαιμό. Αυτή αμέσως μου βούτηξε το καυλί από τη ρίζα και άρχισε να μου τον παίζει δυνατά. Της τραβάω το χέρι και της τον δίνω στο στόμα. Μου έκανε ένα τσιμπούκι που με έκανε να τρέμω από καύλα. Επειδή δεν θα άντεχα για πολύ, της ανοίγω τα πόδια και βλέπω το ροζ μουνάκι της εντελώς ξυρισμένο.

Βάζω την μούρη μου και αρχίζω να την γλείφω με πραγματική λύσσα. Αυτή αρχίζει και κουνιέται δεξιά - αριστερά και την ακούω να με παρακαλάει να της τον βάλω γιατί δεν άντεχε άλλο.

Της τον καρφώνω με δύναμη και αμέσως αρχίζω να την γαμάω δυνατά. Μου έχει πιάσει τα αρχίδια, μου τα πιέζει με δύναμη και μου τα τραβάει πάνω - κάτω. Με πόναγε αλλά από την άλλη με καύλωνε τρελά. Μου φώναζε:

-    «Σκίσε με καύλα μου! Πιο δυνατά!

Την τραβάω, την στήνω στα τέσσερα, και ενώ πάω να της γαμήσω πάλι την υπέροχη μουνάρα της, μου παίρνει το καυλί μου και αρχίζει να τον τρίβει στην κωλοτρυπίδα της. Μιλάμε η αδυναμία μου πάντα ήταν να γαμάω κωλαράκια. Μόλις το έκανε αυτό, τρελάθηκα από καύλα! Πάω να της τον καρφώσω όταν μου λέει:

-    «Όχι μωρό μου. Σειρά μου να παίξω…»

Και αρχίζει και μου τον τρίβει μια στο μουνί μια στον κώλο. Είχα αρχίσει να τρέμω από καύλα όταν το έχωσε στο μουνάκι της και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει πότε αργά και πότε γρήγορα. Το καλύτερο ήταν όταν άρχισε να τον βάζει λίγο στο μουνί της λίγο στο κωλαράκι της.

Εκεί δεν άντεξα άλλο. Την πιάνω, την γυρίζω πάλι στα τέσσερα και αρχίζω να την γαμάω μια από πίσω, μια από μπροστά με πραγματική λύσσα. Η Ιωάννα φώναζε σαν τρελή. Βόγκαγε από καύλα και έβριζε σαν την μεγαλύτερη πουτάνα. Αυτό με καύλωνε πιο πολύ ακόμα.

Έτσι, δεν άργησα να χύσω. Της γαμούσα την κωλάρα και της τα έδωσα όλα μέσα στον πάτο της. Μετά έπεσα στην κυριολεξία πεθαμένος. Η Ιωάννα που φαινόταν ντροπαλή και συνεσταλμένη, τελικά ήταν σκέτη καύλα στο κρεβάτι. Με την Ιωάννα ήμασταν σχεδόν ένα χρόνο και τα γαμήσια που κάναμε ήταν το κάτι άλλο!

Και βέβαια δεν μείναμε στα παιχνίδια μόνο μεταξύ μας. Αλλά αυτά σε άλλη.