Ο καινούργιος ενοικιαστής (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Γεια σας! Είμαι ο Ιωνάς που έγραψα πριν λίγες μέρες την ιστορία μου για την πρώτη μου φορά. Τώρα είμαι φοιτητής και μένω Θεσσαλονίκη. Στο απέναντι διαμέρισμα μου έμεναν δυο αδέρφια  που τέλειωσαν το πανεπιστήμιο και έφυγαν. Έτσι εμφανίστηκε ο καινούργιος ενοικιαστής.

Καθώς ήμουν στο σπίτι και έβλεπα τηλεόραση, κτυπάει το κουδούνι. Ανοίγω και τι να δω; Ένα παίδαρο 1.90 γύρω στα 80 κιλά, κούκλος! Μου λέει:

-     «Γεια! Είμαι ο καινούργιος γείτονας. Με λένε Μάρκο και θα ήθελα αν έχεις να μου δανείσεις τρεις καρέκλες γιατί έχω πάρτι το βράδυ και είσαι κι εσύ καλεσμένος».

Εγώ φυσικά του είπα ναι, του έδωσα τις καρέκλες και του είπα:

-     «Τα λέμε το βράδυ στις δέκα».

Ένιωθα λίγο τρακ η αλήθεια είναι, και για τους άλλους καλεσμένους που θα συναντούσα. Είδα από το  ματάκι της πόρτας ότι έρχονταν οι φίλοι του και έτσι στις δέκα και τέταρτο πάω κι εγώ.

Με συστήνει στους φίλους του, άσε που ήταν και αυτοί θεοί του Ολύμπου. Αλλά ήρθαν με τις σχέσεις τους. Η ώρα περνούσε, λέγαμε μαλακίες γελούσαμε πίναμε κλπ. Κατά τις δύο άρχισε να  διαμαρτύρεται αυτός που έμενε στο κάτω διαμέρισμα. Είπαμε να το διαλύσουμε. Τα παιδιά ήταν όλα τύφλα. Ένας φίλος του λέει:

-     «Ρε μάρκο, λέμε να κοιμηθούμε εδώ όλοι και πάμε αύριο σπίτι μας,  γιατί εδώ δεν χωράμε».

Μάρκος: «Καλά ρε συ, εγώ που θα κοιμηθώ;»

Φίλος: «Ιωνά έχεις πρόβλημα να  κοιμηθεί σπίτι σου; Μια πόρτα είστε».

Εγώ: «Όχι. Τι πρόβλημα να έχω;»

Μπήκαμε στο σπίτι (ήταν ψιλό-μεθυσμένος) μου ζήτησε συγγνώμη κλπ. που θα έμενε σπίτι μου.

-    « Ιωνά, θέλω να σου πω κάτι. Είμαι bi».

Εγώ έμεινα κόκαλο.

-     «Από την ώρα που μου άνοιξες την πόρτα  τρελάθηκα!»,

Και με αρπάζει και μου δίνει ένα τέλειο γλωσσόφιλο.

Μάρκος: «Συγγνώμη… συγγνώμη».

Και  σηκώνεται να φύγει. Του λέω:

-     «Κι εγώ είμαι και bi… κι εμένα μου άρεσες τρελά».

Αρχίσαμε να  καυλώνουμε. Πάμε στο κρεβάτι του λέω:

-     «Και δεν θα το μάθει κανείς…»

Ανοίγω το παντελόνι του και  το βγάζω. Το μποξεράκι του φαινόταν υπερβολικά φουσκωμένο. Του κατεβάζω το μποξεράκι και  βλέπω ένα καυλί 19 με 20 εκατοστά χοντρό.

Μάρκος: «Σ’ αρέσει;»

-      «Ναι!», του λέω κι αρχίζω να τον  τσιμπουκώνω.

Και σιγά - σιγά ανέβαινα προς τα πάνω μέχρι που τον έχωσα στην τρυπούλα μου. Ο  πόνος αβάστακτος αλλά η καύλα ακόμα πιο τρελή. Με έβαλε στα τέσσερα και άρχισε να με γαμάει ανελέητα. Του έλεγα να κάνει πιο αργά αλλά η καύλα του ήταν απίστευτη που ούτε άκουγε.

Μάρκος: «Θα χύσω!», μου λέει.

Εγώ τον παίρνω στο στόμα μου και τα ωραία και πολλά σε ποσότητα καυτά του χύσια κυλούσαν στο λαρύγγι μου και πήγαιναν προς τα κάτω. Μετά του έχυσα και εγώ στο  στόμα και τα ρούφηξε όλα.

Φιλήθηκα με και κοιμηθήκαμε αγκαλιά. Το πρωί ξυπνήσαμε και δώσαμε  ραντεβού το μεσημέρι όπου το ξανά κάναμε. Τώρα έχει γκόμενα αλλά που και που πηγαίνω ή  έρχεται στο σπίτι μου και το κάνουμε.

Είναι ο γείτονας που ονειρευόμουν να έχω. Και  να που ήρθε.

Έχω κι άλλες ιστορίες. Αν σας άρεσε θα σας ξαναγράψω…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")