Για τον Χ (Οικογενειακή)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Με φιλοξενεί στο σπίτι του. Μου έστρωσε να κοιμηθώ στον καναπέ και έκατσε δίπλα μου να τα πούμε λίγο, πριν αποσυρθεί στην κρεβατοκάμαρα, όπου η κοπέλα του κοιμάται ήδη. Είναι ο ξάδελφος μου.

Μιλάμε για ώρα. Πάντα απολαμβάναμε ο ένας την παρέα του άλλου. Και κρυφά ο ένας από το άλλον φαντασιωνόμασταν ότι κάνουμε έρωτα.

Είναι αργά και πρέπει να πάει για ύπνο. Με παίρνει αγκαλιά για καληνύχτα. Η καρδιά μου σπάει. Με φιλάει στα μαλλιά, στο μέτωπο, στο στόμα. Καίω. Τον χαϊδεύω τρυφερά χαμηλά στην πλάτη. Οι ανάσες μας είναι βαριές. Τα κορμιά μας κολλάνε ορμητικά.

Πρέπει, αλλά δε μπορούμε να σταματήσουμε. Ανυπόμονα βγάζουμε τα ρούχα κάτω από το πάπλωμα. Μπαίνει μέσα μου απότομα, θέλω να φωνάξω από ηδονή, πνίγω τα βογκητά μου στο λαιμό του, για να μη μας ακούσει εκείνη.

Με γαμάει αργά, για ώρα πολλή, μέσα στη ζεστασιά του παπλώματος και μοιάζει μέσα σε έκσταση. Ξέρω ότι αν συνεχίσει έτσι θα χύσω δυνατά, το μουνί μου έχει μουδιάσει, εκείνος μπαινοβγαίνει στον ίδιο ρυθμό.

Ψιθυρίζει "είμαι δικός σου" σαν να παραμιλάει, ξανά και ξανά. Χύνω ασταμάτητα, με έντονους σπασμούς, δεν ξέρω που βρίσκομαι. Σε λίγο νιώθω και τους δικούς του σπασμούς μέσα μου. Θέλω να σταματήσει ο χρόνος εδώ…