Η πρώτη φορά με άντρα (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι ο Αντώνης και είμαι 29. Εδώ και πολλά χρόνια ήθελα να δοκιμάσω να κάνω έρωτα με άντρα. Πάντα κάτι με σταματούσε. Δοκίμαζα μόνος μου με δικά μου αντικείμενα και έβλεπα ότι μου άρεσε.

Τελικά πριν από λίγους μήνες κατάφερα και μπήκα σε μια σελίδα. Μιλούσα με ένα παιδί από Δράμα, όταν τελικά μου ζήτησε να βρεθούμε. Έκανα μπάνιο στολίστηκα και πήγα να το συναντήσω. Ήταν μεγαλύτερος μου αλλά ήταν ωραίος. Του ζήτησα να πάμε στο εξοχικό μου για να νιώσω πιο άνετα.

Σας φαίνεται περίεργο, αλλά έκανα σαν κορίτσι την πρώτη φορά. Ήταν σχετικά απότομος και βιαστικός. Μου ζήτησε να βάλω γυναικεία εσώρουχα και το έκανα. Από εκεί αφέθηκα στα χέρια του και σε αυτά που ζητούσε. Με ρώτησε αν ήθελα φιλιά και του είπα ναι.

Αρχίσαμε να φιλιόμαστε, βγάλαμε τα ρούχα και χαϊδεύαμε ο ένας τον άλλο. Εγώ ένιωθα πολύ άβολα. Μετά κατάλαβα ότι δεν έχει διαφορά με τις γυναίκες και είναι και πολύ καλό. Μου ζήτησε να κατέβω πιο χαμηλά και φυσικά το έκανα. Δεν γνωριζόμασταν αλλά δεν είχα σκοπό να σταματήσω. Απογοητεύθηκα λίγο με αυτό που έβαλα στο στόμα μου. Αν και λαχταρούσα, δεν ήταν πολύ μεγάλο αλλά δεν έδωσα σημασία. Φυσικά φαινόταν σαν να το έχω ξανακάνει αλλά πιστέψτε με ήταν η πρώτη.

Μου ζήτησε να μου κάνει στοματικό και αυτός και ήταν πολύ ωραία. Αλλά τον σταμάτησα γιατί ήθελα να κατέβω πάλι κάτω και να το βάλω στο στόμα μου. Μετά από λίγη ώρα, και αφού φάνηκε ότι του άρεσε, με ρώτησε αν ήθελα να προχωρήσει και του είπα ναι. Έβαλε προφυλακτικό έβαλα ένα λιπαντικό και ξάπλωσα. Άρχισε να με φιλάει και σιγά-σιγά έμπαινε. Μπορεί να μην πόνεσα αλλά η αίσθηση δεν περιγράφεται. Δεν έμοιαζε με τίποτα άλλο από όσα είχα δοκιμάσει.

Άρχισε να κινείται γρήγορα και μου έλεγε ότι του αρέσει που είναι ο πρώτος που με γαμάει. Και εμένα μου άρεσε. Είχα γίνει μούσκεμα παντού. Έβγαζα υγρά σαν τρελός και μου άρεσε. Με φιλούσε κατά διαστήματα και ένιωθα τέλεια. Μετά από ώρα βγήκε χωρίς να έχει τελειώσει. Του έκανα στοματικό και ήθελα να τελειώσει στο στόμα μου αλλά ντρεπόμουν να το ζητήσω. Μετά είπε ότι είχε δουλειά και έφυγε.

Εγώ έκατσα και το σκεφτόμουν. Ήταν πολύ όμορφα και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Αν και θα ήθελα και άλλα πολλά.